UNIS Flyers en speler Ronald Wurm gaan uit elkaar. UNIS Flyers heeft besloten om geen gebruik te maken van de optie in het contract om nog één jaar te verlengen. Daarmee komt er een einde aan het dienstverband van Ronald Wurm bij UNIS Flyers. Afgelopen seizoen was Wurm goed voor 4 goals en 16 assists in de BeNe-League.

Jack de Heer-trofee

Forward Ronald Wurm speelde sinds het seizoen 2014-2015 bij UNIS Flyers. De aanvaller was één van de meest ervaren spelers van UNIS Flyers. Wurm speelde voordat hij bij Flyers kwam voor HYS Den Haag, Eindhoven Kemphanen en Amsterdam Tigers. Het seizoen 2015-2016 was voor Ronald Wurm zijn meest succesvolle seizoen. In het shirt van UNIS Flyers pakte hij de landelijke topscorerstitel en won daarmee de Jack de Heer-trofee. Dat seizoen won Wurm met UNIS Flyers de beker en pakte het Nederlands kampioenschap.

Nederlands team

Daarnaast was Ronald Wurm regelmatig onderdeel van het Nederlands team. Afgelopen februari was Wurm met Oranje actief in Kazachstan, waar het team werd uitgeschakeld tijdens het pre Olympisch Kwalificatie Toernooi.

Ronald, bedankt!

De 33-jarige forward speelde in totaal zes seizoenen voor UNIS Flyers. Tijdens deze zes seizoenen hebben club en speler vele successen gekend. Daarvoor wil UNIS Flyers Ronald Wurm bedanken voor zijn bijdrage. UNIS Flyers wenst Ronald Wurm veel succes in zijn verdere carrière.

Foto: Martin de Jong

Deel dit bericht