Onder normale omstandigheden werd rond deze tijd het ijshockeyseizoen geopend. Hoofdcoach Mike Nason zou met zijn team zijn begonnen met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Enthousiaste spelers die letterlijk staan te trappelen om het seizoen te beginnen. En wat te zeggen van de Flyers fans? Die kijken al de hele zomer uit totdat de puck weer valt op het Thialf-ijs. Helaas is dit momenteel nog niet aan de orde. Sterker nog; dat moment is nog ver weg. 

Door COVID-19 is de club hard getroffen, en daarom staat er een groot vraagteken of de club het komende seizoen op het hoogste niveau kan spelen. De club kan het financiële aspect het komende seizoen niet alleen dragen. UNIS Flyers heeft jullie daarom hard nodig! Sponsoren, zakenrelaties, fans, supporters, liefhebbers, ijshockeyvolgers. Iedereen die de club, die de sport een warm hart toedraagt. Voor 30 september 2020 hebben wij uw gift nodig om te kunnen blijven ijshockeyen. UNIS Flyers had vorig seizoen een fantastisch seizoen, waarin de club de nationale beker won en Nederlands kampioen werd. Die prijzen willen we komend seizoen verdedigen, maar dat kan niet zonder jouw hulp.

Help ons door jouw bijdrage te doen. Elke euro is er één. Hoe je mee kunt doen? Via deze pagina. Daar staat stapsgewijs hoe jij UNIS Flyers kunt helpen om te blijven bestaan.

Wij zullen jou ontzettend dankbaar zijn voor jouw bijdrage aan het voortbestaan van onze club!

Deel dit bericht