Komend seizoen is UNIS Flyers één van de zes BeNe-League teams die mee gaat doen aan de Inter Region Cup. Deze nieuwe competitie wordt gespeeld tussen BeNe-League clubs en Duitse clubs uit Regionalliga West. 

Het bestuur van de BeNe League en het bestuur van EHV-NRW hebben dit weekend overeenstemming bereikt over de opzet van de nieuwe competitie. Voor UNIS Flyers betekent dit naast de reguliere BeNeLeague en Bekercompetitie een extra 3 thuis- en uitwedstrijden. De naam van de competitite zal Inter Region Cup zijn. Meer informatie over de opzet van de Inter Region Cup volgt op een later moment.

Helemaal nieuw zijn niet alle tegenstanders voor UNIS Flyers. Net zoals afgelopen seizoen oefent UNIS Flyers ook dit jaar in september tegen Herford.

De deelnemende teams zijn aan de Inter Region Cup zijn:
BeNeLeague: UNIS Flyers, Eaters Geleen, Nijmegen Devils, Luik Bulldogs, Leuven Chiefs en HYC Herentals.

Regionalliga West: Diez, Dinslaken, Hamm, Herford, Neuss, Neuwied

Bestel nu jouw seizoenkaart!

Kom jij UNIS Flyers volgend seizoen aanmoedigen in Thialf? Voor € 160 kun je volgend seizoen de wedstrijden van UNIS Flyers bezoeken in Thialf. Voor jeugd tot en met 17 jaar is een seizoenkaart € 70. Seizoenkaarten kunnen uitsluitend worden besteld via VanPlan. Wil jij ook het volgende Flyers-seizoen meemaken? Klik hier om een seizoenkaart te bestellen.

Foto: Pieter-Jord Hovenga

Deel dit bericht