UNIS Flyers is zich achter de schermen aan het voorbereiden op het nieuwe seizoen. De club stelt op dit moment de selectie voor komend seizoen samen en bereidt zich voor op de seizoenkaartverkoop. Daarnaast wordt er gewerkt aan een nieuwe huurovereenkomst met Thialf. 

Afgelopen week is er nieuws naar buiten gekomen over de huurovereenkomst tussen Thialf en ijshockeyclub UNIS Flyers. Deze overeenkomst is formeel opgezegd door Thialf. Voorzitter Henk Hoekstra van UNIS Flyers verwacht dat wanneer de competitie weer begint er een overeenkomst met Thialf zal zijn. “Dit zijn normale zakelijke besprekingen. UNIS Flyers was ook van plan om de overeenkomst op te zeggen want er stonden een aantal artikelen in die in de huidige staat van Thialf zorgden voor een exploitatierisico voor UNIS Flyers.”

Seizoenkaarthouders

Wegens het Corona-virus heeft de club gewacht om over de voorbereidingen voor het volgende seizoen te communiceren. Eén van de vragen is bijvoorbeeld of er volgend seizoen met publiek gespeeld mag worden. Kan iedereen vanaf september weer Thialf bezoeken? Of moeten we rekening houden met anderhalve meter? Dit heeft met elkaar invloed op o.a. de seizoenkaartenverkoop. We zijn gehouden aan de regels van de overheid en hopen dat hierover binnenkort meer duidelijk is, zodat alle betrokkenen met frisse moed en veel enthousiasme kunnen toewerken naar het komende seizoen!

Selectie UNIS Flyers

Op de achtergrond is de club al flink bezig om de selectie voor het volgende seizoen in te vullen. In de loop van volgende week zullen de eerste namen voor het volgende seizoen bekend worden gemaakt. Benieuwd welke spelers dit zijn? Houd onze website en social media kanalen goed in de gaten voor het eerste nieuws!

Foto: Margo Mulder

 

Deel dit bericht