UPDATE – Zaterdagavond 11 januari is het nog mogelijk om aan de kassa in Thialf tickets te kopen voor de Bekerfinale in Eindhoven. Op woensdag 15 januari neemt UNIS Flyers het op in de finale tegen Nijmegen Devils. Inmiddels zijn er al honderden kaarten voor de Bekerfinale verkocht. Moedig de ploeg samen met de andere fans aan in Eindhoven en koop vandaag nog tickets voor het UNIS Flyers vak!

Bekerfinale Tickets

De Bekerfinale begint om 20:00 uur op woensdag 15 januari. Zaterdagavond rondom de wedstrijd UNIS Flyers – Herford Ice Dragons (11 januari om 20:30 uur in Thialf) is het mogelijk om aan de kassa tickets te kopen voor de Nederlandse Bekerfinale. Een ticket voor de Bekerfinale kost €17,50 (exclusief servicekosten). Voor seizoenkaarthouders, Business Club leden en fans die eerder online een ticket hebben gekocht bij UNIS Flyers is het mogelijk om ook online tickets te kopen. Per e-mail is een speciale link gestuurd die je begeleid naar de kaartverkoop pagina.

Busreis

De Supportersvereniging van UNIS Flyers organiseert een busreis. Op dit moment zijn er al twee bussen volgeboekt. Aanmelden voor de busreis kan per e-mail. Voor leden van de supportersvereniging kost de busreis €10,-, voor niet-leden kost het €15,-. Let op: de busreis is exclusief ticket voor wedstrijd!

Foto: Margo Mulder

 

Deel dit bericht