UNIS Flyers heeft zich geplaatst voor de halve finale in de playoffs voor de BeNe-League. In de halve finale gaat UNIS Flyers de strijd aan met een ‘oude’ bekende. UltimAir Hijs Hokij is de tegenstander in de halve finale. Via een best-of-three wordt uitgemaakt wie zich uiteindelijk plaatst voor de finale. 

In de kwartfinale schakelde UNIS Flyers in twee wedstrijden Snackpoint Eaters Limburg uit. Vrijdagavond werd in 11stedenhal in Leeuwarden na penaltyshots gewonnen, op zondagavond won het team van coach Mike Nason met 4-1 in Geleen, waarmee de best-of-three was beslist. Nu wacht in de halve finale UltimAir Hijs Hokij, die UNIS Flyers in de finale om de Nederlandse beker en de Nederlandse landstitel uitschakelde.

In de halve finale geldt wederom een best-of-three serie. Het programma daarin is als volgt:
Vrijdag 18 maart 2022, 20.30 uur in De Uithof: UltimAir Hijs Hokij – UNIS Flyers
Zaterdag 19 maart 2022, 20.00 uur in Thialf: UNIS Flyers – UltimAir Hijs Hokij >> Tickets bestel je hier!
Dinsdag 22 maart 2022, 20.30 uur in De Uithof: UltimAir Hijs Hokij – UNIS Flyers (indien nodig)

Bestel alvast je tickets!

Wil je zaterdagavond niet in de rij staan voor de kassa in Thialf? Bestel dan alvast je tickets online! Tickets voor jeugd (t/m 17 jaar) zijn € 6,00, voor volwassenen is de ticketprijs € 16,50. Seizoenkaarthouders hebben op vertoon van hun seizoenkaart toegang tot deze wedstrijd. Dit wil je niet missen en moedig UNIS Flyers aan! Tot zaterdag!

*** Testen voor Toegang of een QR-code is niet nodig, aangezien iedereen een vaste plek heeft in het stadion.

Foto: Margo Mulder

Deel dit bericht