UNIS Flyers heeft gisteravond een grote stap gezet in de finale van de playoffs voor het kampioenschap van de BeNe-League. In Luik won het team van coach Mike Nason met 0-2 bij Bulldogs Liège. Vanavond kan UNIS Flyers de finale beslissen in Thialf. Bij winst pakt UNIS Flyers het kampioenschap in de BeNe-League.

In de tweede periode scoorden Lars den Edel en Roope Nikkilä namens UNIS Flyers. Dat bleek voldoende voor de winst. Mede doordat goalie Martijn Oosterwijk wederom geen doelpunt toeliet. Vanavond om 19.30 uur strijdt UNIS Flyers wederom tegen Bulldogs Liège, en kan het bij winst het kampioenschap in de BeNe-League opeisen.

Hier wil je natuurlijk bij zijn. Het team krijgt meer energie van een volgepakt Thialf, van fans die de ploeg steunen. Kom vanavond naar Thialf!

Bestel nu je tickets!

De finale! Het gaat er nu écht om! Hier wil je bij zijn! Wil je vanavond niet in de rij staan voor de kassa in Thialf? Bestel dan alvast je tickets online! Tickets voor jeugd (t/m 17 jaar) zijn € 6,50, voor volwassenen is de ticketprijs € 19,00. Seizoenkaarthouders hebben op vertoon van hun seizoenkaart toegang tot deze wedstrijd. Dit wil je niet missen en moedig UNIS Flyers aan! Tot vanavond!

*** Testen voor Toegang of een QR-code is niet nodig, aangezien iedereen een vaste plek heeft in het stadion.

Foto: SVFF

Deel dit bericht