Het seizoen van UNIS Flyers kwam vroegtijdig tot een einde door het corona-virus en alle maatregelen die dat met zich mee bracht. Desondanks kende UNIS Flyers een uitermate succesvol seizoen. De Nederlandse beker werd op 15 januari 2020 gewonnen ten koste van Devils Nijmegen (5-2). Op 1 maart 2020 pakte UNIS Flyers het Nederlands kampioenschap in een uitverkocht Thialf door met 4-2 van Hijs Hokij Den Haag te winnen. Kortom; de shirts van de spelers van UNIS Flyers zijn ware collector’s items waarin twee prijzen zijn gepakt! Wie wil dat niet? 

Deze shirts kunnen van jou zijn! Zie jij aan jouw muur al het ingelijste shirt van Adam Bezak? Of wil je op jouw kantoor het shirt waarmee Trevor Petersen in de finale om het Nederlands kampioenschap twee keer scoorde? Dat kan! Bied mee in de online shirtveiling. De shirts van alle spelers komen in de veiling.

Hoe doe je mee:

  1. De veiling opent maandag 25 maart 2020 en sluit zondag 29 maart 2020 om 20.00 uur.
  2. Ga naar https://f4a.onzeveilingonline.nl/
  3. Zoek het shirt waarop je graag wilt bieden
  4. Het startbod per shirt is € 50,00
  5. Wil je bieden? Per bod gaat het bedrag met € 5,00 omhoog

Hoe krijg je het shirt thuis?

Heb je het shirt via de veiling gekocht? Dan is de voorkeur dat je dit shirt zelf komt ophalen. Wanneer je het shirt kan komen ophalen, wordt nader bekend gemaakt in verband met de huidige situatie met het corona-virus.

Deel dit bericht