Voor UNIS Flyers staat het seizoen 2024-2025 alweer bijna voor de deur, en gaat het team van coach Mike Nason weer op jacht naar nieuw succes. Vorig seizoen pakte UNIS Flyers in een ultiem duel het Nederlands kampioenschap! In het komende seizoen zijn er weer nieuwe kansen! Ben jij erbij in Thialf voor opnieuw een serie toffe ijshockeywedstrijden?

Het seizoen 2024-2025 belooft een ontzettend leuk seizoen te worden! Afgelopen jaar is namelijk al gebleken dat ieder team in de CEHL van elkaar kan winnen. De verschillen tussen de teams zijn zo klein geworden, dat de spanning in de competitie enorm toeneemt! En wat te denken van de Nederlandse bekercompetitie? Die is vorig seizoen uitgebreid met teams uit de Eredivisie: Zoetermeer Panters, Capitals Leeuwarden, GIJS Groningen Eindhoven Kemphanen en Amsterdam Tigers. Een uitdagende mix wat ongetwijfeld ook komend seizoen weer vermakelijke ontmoetingen oplevert. En misschien zelfs wel een noordelijke derby!

Seizoenkaart: huidige seizoenkaarthouders – woensdag 29 mei

Huidige seizoenkaarthouders krijgen eerst de mogelijkheid om hun plek voor het komende seizoen weer te reserveren. Via Ticketpoint kunnen zij vanaf woensdag 29 mei 2024 hun eigen plek in Thialf vastleggen. Houd hiervoor dus je mailbox in de gaten!

Seizoenkaart: openbare seizoenkaartverkoop – zaterdag 1 juni

Vanaf zaterdag 1 juni 2024 start de openbare seizoenkaartverkoop, en kan iedereen zijn of haar plek kiezen. De verkoop van de seizoenkaarten is in handen van Ticketpoint!

Uiteraard zien we je graag snel weer in Thialf, voor een nieuw en spannend ijshockeyseizoen! Houd onze website en socials in de gaten voor het laatste nieuws!

Tot in september 2024!

Foto: Margo Mulder

Deel dit bericht