UNIS Flyers heeft het tweede duel in de Dragons Cup verloren. In Herford was het Oberliga teams Saale Bulls met 4-0 te sterk. 

Na een goede winst op Herford Ice Dragons vrijdagavond, stond zaterdag voor UNIS Flyers in teken van teambuilding. In de ochtend trainde de ploeg op het ijs en ‘s middags was er een gezamenlijke teamlunch en bereidde de ploeg zich voor op het tweed oefenduel dit weekend.

Het sterke Oberligateam Saale Bulls was een maatje te groot voor UNIS Flyers. Afgelopen seizoen eindigde Saale als vierde in de reguliere Oberliga Nord competitie. Desondanks weerde UNIS Flyers zich kranig, alleen kon het niet scoren. In de eerste periode kwam Saale op een 1-0 voorsprong en breidde de voorsprong in de tweede periode uit naar 3-0. In de slotperiode kwam Saale opnieuw tot scoren en zo werd de eindstand 4-0.

Komende vrijdag speelt UNIS Flyers haar derde oefenduel in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. In Thialf is dan Herford Ice Dragons opnieuw de tegenstander.  De wedstrijd begint om 20:00 uur en is voor seizoenkaarthouders en jeugd t/m 17 jaar gratis. Er zijn ook losse tickets beschikbaar. De zijn te bestellen via deze link en kosten €7,50.

Foto: Supportersvereniging Friesland Flyers

Deel dit bericht