Voor UNIS Flyers staat er komend weekend maar één wedstrijd op het programma. Zaterdagavond is de ploeg van coach Mike Nason in Thialf gastheer voor het Belgische HYC Herentals. Een beladen wedstrijd, aangezien UNIS Flyers afgelopen weekend met 7-0 van de Belgen verloor.

Vorig weekend zag hoofdcoach Mike Nason zijn ploeg verliezen van Snackpoint Eaters Limburg-Geleen (5-4) en een dag later werd verloren op bezoek in Herentals (7-0). ,,Het houdt me wel bezig,” geeft Nason toe. ,,In het ijshockey is ervaring een belangrijke factor. Die krijg je door het op het ijs te staan. Elke keer leer je weer bij. Er waren veel goede momenten, maar ook veel fouten waardoor we tegengoals kregen. Dat was soms een onnodige straf of een mental error, waardoor we in de problemen kwamen. Daar moeten we van leren.”

Vizier op Herentals

Zaterdagavond kan UNIS Flyers zich revancheren voor de 7-0 nederlaag. Dan komt namelijk HYC Herentals naar Thialf. ,,We hebben een goede kans om die nederlaag direct recht te zetten. Ik weet dat niemand met een glimlach op z’n gezicht naar huis is gegaan afgelopen weekend. Ik vind dat we met meer honger moeten spelen. En de kansen die we krijgen moeten we afmaken. Niet iedere kans kan een goal zijn, maar we moeten ons daarin wel verbeteren,” besluit Nason.

UNIS Flyers – Herentals via livestream

Zaterdagavond om 20.00 uur speelt UNIS Flyers tegen HYC Herentals in Thialf. Omdat er geen publiek aanwezig mag zijn met de huidige COVID19 maatregelen, is deze wedstrijd live te volgen via Flyers Live TV. Seizoenkaarthouders en leden van de Business Club kunnen deze wedstrijd kosteloos bekijken, maar dienen zich wel te registreren: doe dat via deze link. Heb jij geen seizoenkaart? Dan kun je een ‘wedstrijdticket’ kopen bij Flyers Live TV. Meld je aan via deze link en kijk de wedstrijd vanuit je woonkamer!

Foto: Margo Mulder

Deel dit bericht