Wil jij tijdens de voorjaarsvakantie genieten van drie fantastisch spannende ijshockeywedstrijden en daarvoor niet teveel betalen? Profiteer dan nu van de spectaculaire ticketactie tijdens IJshockey Week in Thialf!

Drie topwedstrijden

In de voorjaarsvakantie speelt UNIS Flyers drie thuiswedstrijden tegen gerenommeerde ploegen uit de BeNe-League. Op vrijdag 15 februari om 20:00 uur speelt UNIS Flyers thuis tegen de Haagse topploeg Cairox Hijs Hokij. De Belgische topploeg HYC Herentals komt op woensdag 20 februari op bezoek. De face-off is dan om 20:00 uur. De laatste wedstrijd in de IJshockey Week is tegen AHOUD Devils Nijmegen. Deze wedstrijd is gepland op zaterdag 23 februari en begint om 20:30 uur.

Alle ploegen strijden nog om thuisvoordeel tijdens de BeNe-League play-offs. Winst tijdens deze wedstrijden is dus voor iedereen cruciaal. Spanning genoeg dus!

Aanbieding

Speciaal voor deze week heeft UNIS Flyers een spectaculaire aanbieding, want voor de prijs van twee wedstrijden kan je genieten van alle drie wedstrijden!

Volwassen betalen €27,50 voor deze drie topwedstrijden. Jeugd t/m 17 jaar kan voor €10,- genieten van alle wedstrijden en het familiebundel (2 volwassen + 2 jeugd) is slechts €55,-.

Klik hier om te profiteren van de aanbieding tijdens de voorjaarsvakantie IJshockey Week!

Foto: Pieter-Jord Hovenga

Deel dit bericht