De eerste contractverlenging voor het nieuwe seizoen is bekend. Verdediger Pippo Limnell Finocchiaro heeft voor twee jaar bijgetekend. Naast Trevor Hunt, die een doorlopend contract heeft bij UNIS Flyers, is Limnell de tweede verdediger die voor volgend seizoen de kleuren van UNIS Flyers draagt.

De 31-jarige verdediger speelt sinds het seizoen 2015-2016 bij UNIS Flyers. Daarvoor kwam de geboren Italiaan met Fins bloed onder andere uit voor Eaters Geleen, Eindhoven Kemphanen en Tilburg Trappers. Inmiddels speelt Limnell alweer vier seizoenen voor UNIS Flyers.

In het afgelopen seizoen was de technisch begaafde speler goed voor 6 goals en 13 assists in de BeNe-League. In de bekercompetitie kwam Limnell tot 8 goals en 4 assists. Zowel in het seizoen 2017-2018 als het afgelopen seizoen werd Pippo Limnell door de supporters van UNIS Flyers uitgeroepen tot Meest Populaire Speler.

Seizoenkaart voorverkoop van start

De voorverkoop van seizoenkaarten voor het volgende seizoen is gestart. Momenteel geldt er een extra korting op de seizoenkaarten. Deze early bird seizoenenkaarten zijn € 145 voor volwassenen en € 65 voor jeugd t/m 17 jaar. Seizoenkaarten kunnen uitsluitend worden besteld via VanPlan. Wil jij ook met korting het volgende Flyers-seizoen meemaken? Klik hier op een seizoenkaart te bestellen.

Foto: Pieter-Jord Hovenga

Deel dit bericht