Graag aandacht voor het bericht van de supportersvereniging voor alle fans die aanstaande zondag aanwezig zullen zijn bij de Bekerfinale in de Uithof. Er zijn diverse huisregels met wat er wel mee het stadion in genomen mag worden en wat niet. Bovendien is er slechts een beperkte hoeveelheid parkeerplaatsen beschikbaar bij het stadion.


 

Beste UNIS Flyers’ fans,

Er gelden een aantal regels in de Uithof tijdens de bekerfinale, deze zijn vandaag bekend gemaakt door hoofd veiligheid in Den Haag. 

Wij willen graag dat jullie hier rekening mee houden, problemen hoeven we niet op te zoeken of te maken. Laten we er met elkaar een gezellige en sportieve middag van maken.

Huisregels

– je mag geen drinken, dus ook geen water, fris of alcohol mee naar binnen nemen. Alle drinken in blik, glas of petfles is verboden;

– ook is het niet toegestaan zakken met broodjes mee naar binnen te nemen, een enkel broodje kan nog net door de beugel;

– ijsfonteinen, fakkels etc. mag niet  i.v.m. de sprinklerinstallatie die boven de tribunes hangt;

– bij voorkeur geen confetti, verboden is het niet, maar hou er goed rekening mee waar je het heen schiet, niet richting het ijs en denk om je medesupporters;

– vlaggen zijn geen enkel probleem;

– toeters, luchthoorns, megafoons en sirenes zijn toegestaan.

Parkeren

Dan zijn er nog de volgende regels over het parkeren.

Tot 13.00 is het terrein van de Uithof open om je auto te parkeren, er geldt wel vol=vol!!

Na 13.00 moet je sowieso parkeren bij bedrijventerrein Zichtenburg, dit wordt aangegeven middels bewegwijzering. dit is op ongeveer 8 minuten loop afstand.

Er zal een shuttlebus rijden van bedrijventerrein Zichtenburg, ter hoogte van de Mc Donalds (de Werf 68) naar de Uithof vice versa.

Deze service wordt aangeboden van 13.30 tot 19.00 uur.

Supportersbus

De supportersbussen kunnen de supporters bij de ijshockey ingang (de 1e) afzetten. Vervolgens parkeren op Zichtenburg. Ophalen door de supportersbussen gebeurt bij de hoofdingang van de Uithof. Dit is de 2e ingang bij de houten loopbrug.

Mochten jullie nog vragen hebben, dan kunnen jullie contact opnemen per mail naar voorzitter@svff.nl of via een bericht op onze Facebookpagina

Tot zondag in de Uithof!!

Brenda, Fokke, Robbert en Sintineke

Bestuur Supportersvereniging 

Deel dit bericht