De maand september is begonnen en daarmee is ook het nieuwe ijshockeyseizoen van start! UNIS Flyers is vrijdagavond gestart met de eerste training van het nieuwe seizoen. Zondagmiddag staat direct al de eerste oefenwedstrijd op het programma. Om 16.00 uur ontvangt UNIS Flyers het Duitse Fuchse Duisburg. 

De selectie van UNIS Flyers is nagenoeg compleet. Echter is de club nog in gesprek met spelers Kenny Welles en Marc Nijland. Zodra er ontwikkelingen zijn, dan volgt het nieuws uiteraard op de website en onze social media kanalen.

Oefencampagne

UNIS Flyers heeft vijf oefenwedstrijden gepland. Twee oefenwedstrijden vinden in Thialf plaats: Zondag 3 september om 16.00 uur tegen Fuchse Duisburg en zaterdag 9 september om 20.00 uur tegen ECW Sande. Vervolgens speelt UNIS Flyers drie keer een uitwedstrijd in Duitsland. Het complete schema is te vinden via UNIS Flyers | Wedstrijden.

Ron Berteling schaal

Zaterdagavond 23 september 2023 speelt UNIS Flyers voor de Ron Berteling schaal in Amsterdam. Tegenstander is landskampioen UltimAir Hijs Hokij Den Haag. De wedstrijd begint om 19.00 uur! UNIS Flyers kan alle steun gebruiken! Mocht je nog geen ticket hebben gekocht, reserveer dan vlug jouw plek via Ticketpoint!

Seizoenkaarten

UNIS Flyers kan komend seizoen alweer rekenen op een flink aantal seizoenkaarthouders! Wil jij ook verzekert zijn van jouw eigen plek in Thialf, maar heb je nog geen seizoenkaart besteld? Doe dat dan vlug via Ticketpoint! Dan mis je geen enkele thuiswedstrijd van UNIS Flyers in zowel de BeNe-League als de Bekercompetitie en ben je erbij tijdens alle playoffs wedstrijden!

Wedstrijd zondag 3 september

Wil jij er zondagmiddag bij zijn in Thialf, als UNIS Flyers de eerste oefenwedstrijd speelt? Seizoenkaarthouders hebben gratis toegang op vertoon van hun seizoenkaart, en jeugd t/m 17 jaar mag deze wedstrijd gratis bezoeken. Overige tickets kun je alvast reserveren via Ticketpoint! Tot zondag!

Foto: Fanfoto.nl

Deel dit bericht