Voor UNIS Flyers staat het seizoen 2024-2025 alweer bijna voor de deur en gaat het team van coach Mike Nason weer op jacht naar nieuw succes. Vorig seizoen pakte UNIS Flyers in een ultiem duel het Nederlands kampioenschap! In het komende seizoen zijn er weer nieuwe kansen! Ben jij erbij in Thialf voor opnieuw een serie toffe ijshockeywedstrijden?

Het seizoen 2024-2025 belooft een ontzettend leuk seizoen te worden! Afgelopen jaar is namelijk al gebleken dat ieder team in de CEHL van elkaar kan winnen. De verschillen tussen de teams zijn zo klein geworden, dat de spanning in de competitie enorm toeneemt! En wat te denken van de Nederlandse bekercompetitie? Die is vorig seizoen uitgebreid met teams uit de Eredivisie: Zoetermeer Panters, Capitals Leeuwarden, GIJS Groningen, Eindhoven Kemphanen en Amsterdam Tigers. Een uitdagende mix wat ongetwijfeld ook komend seizoen weer vermakelijke ontmoetingen oplevert. En misschien zelfs wel een noordelijke derby!

Kortom; komend seizoen wil je er weer bij zijn in Thialf! Zien we jou weer vanaf september? Bestel dan vlug je nieuwe seizoenkaart bij UNIS Flyers en beleef weer een vermakelijk en spannend ijshockey-seizoen!

De seizoenkaartverkoop is in handen van Ticketpoint! Bestel hier vlug je seizoenkaart, en wees weer verzekerd van een mooi ijshockeyseizoen!

Foto: Fanfoto.nl

Deel dit bericht