Voor UNIS Flyers staat het seizoen 2024-2025 alweer bijna voor de deur en gaat het team van coach Mike Nason weer op jacht naar nieuw succes. Vorig seizoen pakte UNIS Flyers in een ultiem duel het Nederlands kampioenschap! In het komende seizoen zijn er weer nieuwe kansen! Ben jij erbij in Thialf voor opnieuw een serie toffe ijshockeywedstrijden?

Het seizoen 2024-2025 belooft een ontzettend leuk seizoen te worden! Afgelopen jaar is namelijk al gebleken dat ieder team in de CEHL van elkaar kan winnen. De verschillen tussen de teams zijn zo klein geworden, dat de spanning in de competitie enorm toeneemt! En wat te denken van de Nederlandse bekercompetitie? In de Nederlandse bekercompetitie doen 8 teams mee. Drie uit de CEHL (Hijs Hokij, Snackpoint Eaters Limburg en UNIS Flyers) en vijf uit de Eredivisie (Zoetermeer Panters, Amsterdam Tigers, Nijmegen Devils, Utrecht Dragons en OG Capitals Leeuwarden).

UNIS Flyers is in deze halve finale van de bekercompetitie gekoppeld aan OG Capitals Leeuwarden. Het schema is als volgt:

DagDatumTijdstipThuisUitTickets
Vrij/Za/Zondag27/28/29 sept 2024N.n.b.OG Capitals LeeuwardenUNIS FlyersVolgt
Zondag29 sept 202416.00 uurUNIS FlyersOG Capitals LeeuwardenVolgt

En wat te denken van de Ron Bertelingschaal! De prachtige start van het nieuwe seizoen:

TypeDagDatumTijdstipThuisspelendUitspelendTickets
Ron BertelingschaalZaterdag21 sept 202419.00UNIS FlyersHijs Hokij Den HaagTickets!

Kortom; komend seizoen wil je er weer bij zijn in Thialf! Zien we jou weer vanaf september? Bestel dan vlug je nieuwe seizoenkaart bij UNIS Flyers en beleef weer een vermakelijk en spannend ijshockey-seizoen!

De seizoenkaartverkoop is in handen van Ticketpoint! Bestel hier vlug je seizoenkaart, en wees weer verzekerd van een mooi ijshockeyseizoen!

Foto: Fanfoto.nl

Deel dit bericht