De website van UNIS Flyers is vernieuwd. Vanaf nu heeft iedere speler van UNIS Flyers zijn eigen spelersprofiel online. In dit spelersprofiel vind je alle statistieken van de speler, maar ook een korte introductie.

Ben je dus benieuwd waar jouw favoriete speler heeft gespeeld, hoeveel goals hij heeft gemaakt of het aantal assists? Check dan vlug het spelersprofiel op de website van UNIS Flyers! Daar vind je het spelersprofiel van de spelers die zijn toegevoegd aan de selectie voor het volgende seizoen.

Vind hier alle spelersprofielen.

Voorverkoop seizoenkaarten tot 15 juni

Wil jij volgend seizoen UNIS Flyers aanmoedigen in Thialf? De voorverkoop van seizoenkaarten voor het volgende seizoen is al gestart en duurt tot 15 juni! Momenteel geldt er een extra korting op de seizoenkaarten. Deze early bird seizoenenkaarten zijn € 145 voor volwassenen en € 65 voor jeugd t/m 17 jaar. Wees er dus snel bij! Seizoenkaarten kunnen uitsluitend worden besteld via VanPlan. Wil jij ook met korting het volgende Flyers-seizoen meemaken? Klik hier op een seizoenkaart te bestellen.

Deel dit bericht