Ook dit seizoen zijn alle thuiswedstrijden live te volgen via Flyers Live TV! Zo hoef je geen wedstrijd te missen en ben je ook thuis op de bank verzekerd van een spannende pot ijshockey! Met wedstrijdcommentaar beleef je de wedstrijd optimaal vanuit je eigen woonkamer.

Ben je in het bezit van een seizoenkaart of ben je businessclub lid? Dan kijk je het gehele seizoen de thuiswedstrijden van UNIS Flyers gratis via Flyers Live TV.
Let op! Registraties van afgelopen seizoen(en) zijn komen te vervallen. Je dient je dus opnieuw te registreren.

Registreren? Heel simpel!
1. Pak je seizoenkaart erbij. Op de achterkant van je seizoenkaart van 2022-2023 staat onder de QR-code een unieke 12-cijferige code. Deze heb je nodig.
2. Ga naar Flyers Live TV
3. Je krijgt nu een formulier te zien. Vul deze volledig in. De 12-cijferige code van je seizoenkaart vul je als vouchercode in op het formulier.
4. Sign Up!

Heb jij geen hardcard seizoenkaart? Download dan de Ticketmatic App en registreer je met het mailadres waarmee je de seizoenkaart hebt besteld. Je ziet de unieke 12-cijferige code door je seizoenkaart digitaal te openen en te kijken bij ‘code’.

Kijk een losse wedstrijd
Geen seizoenkaarthouder of businessclub lid? Geen probleem! Iedereen kan een ticket kopen voor een live uitzending van Flyers Live TV.
1. Kies voor Pay Per View op Flyers Live TV.
2. Vul het formulier in
3. Betaal en plof op de bank

Veel kijkplezier! Tot snel in Thialf!

Deel dit bericht