Ruim acht weken heeft UNIS Flyers moeten wachten op een terugkeer naar Thialf. Deze week is het eindelijk zover. Na een week vol intensieve trainingsarbeid neemt UNIS Flyers het vrijdagavond op tegen Tilburg Trappers Toekomstteam in Thialf. Zondag reist de ploeg van hoofdcoach Mike Nason af naar Deurne voor een wedstrijd tegen Antwerp Phantoms. ,,Ik wil dit weekend zes punten bijschrijven,” is Nason duidelijk over zijn verwachtingen.

Gemotiveerd

Zaterdagavond 01 december 2018 was de laatste thuiswedstrijd in Thialf. Zes ‘thuis’wedstrijden in de Elfstedenhal in Leeuwarden verder, hervat UNIS Flyers komend weekend het ijshockeyseizoen in Thialf. Hoofdcoach Mike Nason is in zijn nopjes met de terugkeer naar Thialf. Ook de terugkeer naar de eigen kleedkamer doet het team goed. ,,We hebben deze week goed en hard getraind met veel één-op-één battles. De spelers zijn erg gemotiveerd om weer aan de slag te zijn in Thialf.”

Focus

Nason heeft zijn manschappen voorgehouden om de focus telkens op de eerstvolgende wedstrijd te houden en niet verder kijken naar wedstrijden die over twee weken plaatsvinden. ,,De eerstvolgende wedstrijd is de meest belangrijke,” weet hij. ,,Dit weekend spelen we tegen Trappers en Phantoms. Ik wil dit weekend zes punten bijschrijven.”

Komend weekend

De vorige editie tussen Trappers Toekomstteam en UNIS Flyers werd een grote winst voor de Friezen. Met maar liefst 0-20 stapte UNIS Flyers op 20 januari weer in de bus naar huis. ,,Dit keer zal het anders verlopen,” verwacht Nason. ,,Trappers gaat hun best doen, maar wij zullen de bovenliggende partij zijn. Verder anticipeer ik niet op Tilburg Trappers,” geeft Nason toe.

Zondagmiddag reist UNIS Flyers af naar Antwerp Phantoms. De wedstrijd tegen de ploeg uit Deurne begint 20.30 uur. Phantoms won pas twee wedstrijden deze competitie. ,,Ze willen zich graag ontwikkelen,” weet Nason. ,,De faciliteiten zijn niet heel goed en op de tribune zaten vorig seizoen ook niet veel fans. Misschien dat dat dit jaar anders is.”

Kom naar Thialf!

Steun de ploeg van hoofdcoach Mike Nason in de wedstrijd tegen Tilburg Trappers Toekomstteam. Vrijdagavond om 20.00 uur valt de wedstrijdpuck. Koop je tickets in de voorverkoop via VanPlan (klik hier).

Deel dit bericht