Aanvaller Marc Nijland heeft zijn contract bij UNIS Flyers met één seizoen verlengd. Ondanks dat Marc nog maar 22 jaar is, loopt hij al een aantal jaren mee. De vlugge forward begint aan zijn vijfde seizoen in het shirt van UNIS Flyers.

Vorig seizoen kende Marc Nijland een prima seizoen, met uitstekende wedstrijden in de playoffs van de BeNe-League. In 22 wedstrijden in de BeNe-League scoorde Marc vijf goals en nam negen assists voor zijn rekening. Marc is blij dat hij volgend seizoen opnieuw het Flyers-shirt mag aantrekken. ,,Heerenveen is de plek waar ik mijn hele jeugd in opleiding ben geweest. De fans in Heerenveen zijn altijd fijn en steeds luidruchtiger waardoor ik als speler beter ga presteren. Tevens komen er steeds meer mensen naar Thialf, wat je motiveert om beter te gaan spelen zodra je het ijs op stapt,” vertelt Marc.

Voor het komende seizoen wil Marc met UNIS Flyers opnieuw een rol van betekenis spelen. “Ik wil met Flyers in alle finales staan én ze winnen. Op de belangrijke momenten er staan en ze weer terug halen naar Heerenveen. De finale spelen en de prijzen pakken is waar je ijshockey voor speelt.”

Persoonlijk heeft Marc een heldere doelstelling. Vorig seizoen won hij de prijs ‘Best young player’ bij de club. ,,Ik wil mijn seizoen beginnen zoals ik hem vorig jaar heb beëindigd. Zelfverzekerd, sterk en in een stijgende lijn. Ik wil mezelf weer belangrijker maken als vorig seizoen. En de stijgende lijn vasthouden naar mate het seizoen vordert,” klinkt het enthousiast.

Seizoenkaart voorverkoop van start

Kom jij Marc volgend seizoen aanmoedigen in Thialf? De voorverkoop van seizoenkaarten voor het volgende seizoen loopt nog tot eind deze week. Er geldt een extra korting op de seizoenkaarten tot 15 juni 2019. Met deze early bird zijn de seizoenkaarten € 145 voor volwassenen en € 65 voor jeugd t/m 17 jaar. Seizoenkaarten kunnen uitsluitend worden besteld via VanPlan. Wil jij ook met korting het volgende Flyers-seizoen meemaken? Klik hier om een seizoenkaart te bestellen.

Foto: Pieter-Jord Hovenga

Deel dit bericht