Nog twee wedstrijden en dan zit de reguliere competitie voor UNIS Flyers erop. Vanaf volgende week is het tijd voor de play-offs. Het laatste competitieduel is desondanks zeer bijzonder. Zaterdagavond speelt UNIS Flyers in special wedstrijdshirts  het thuisduel tegen Nijmegen Devils  om aandacht te vragen het Beatrix Kinderziekenhuis.

Benefietduel voor stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis
De stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis zet zich in voor een goed leefklimaat in het kinderziekenhuis, een optimale begeleiding en verricht wetenschappelijk onderzoeken naar behandelmethoden.

Sinds het begin van het seizoen wordt Jake, zoon van Mike en Anne Nason, behandeld in het Beatrix Kinderziekenhuis. De manier waarop Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis zich inzet voor de kinderen in het ziekenhuis zorgt ervoor dat kinderen ondanks een niet leuke situatie toch genoeg plezierige afleiding hebben.

UNIS Flyers wil door middel van de benefietwedstrijd aandacht vragen voor de stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis en steunt hun doelstelling om fondsen te werven om projecten voor het welzijn van zieke kinderen in het Beatrix Kinderziekenhuis te realiseren.

Na afloop van de wedstrijd zal er een shirtveiling zijn in de Business Club. Een unieke mogelijkheid om het speciale wedstrijdshirt van uw favoriete speler te bemachtigen en tegelijkertijd bij te dragen aan Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis.

De wedstrijden
De wedstrijd tegen AHOUD Devils aanstaande zaterdag (20:00 uur) in Thialf is naast bijzonder ook een spannende wedstrijd. Er bestaat een grote kans dat beide ploegen elkaar een week later gaan treffen in de halve finale van de Final Four (Nederlands Kampioenschap). Zaterdag is dus een uitgelezen kans om de concurrent beter te leren kennen. ‘Nijmegen is een team met ervaren en jonge spelers. Ze spelen met vele inzet en hebben jeugdig elan. Omdat de kans groot is dat we ook in de halve finale tegen ze spelen, willen we ze laten voelen dat Thialf een moeilijke baan is om te spelen”, geeft Nason het belang van de wedstrijd aan.

Zondagavond sluit UNIS Flyers de reguliere competitie af met een duel tegen hekkensluiter Red Eagles ’s-Hertogenbosch. Eerder dit seizoen wist de ploeg van Nason en Schreur de Bosschenaren thuis in Thialf ruim te verslaan. Een duel om des keizers baard is het echter allerminst. Nason: “Den Bosch speelt weliswaar alleen nog om de eer, maar wij willen een solide wedstrijd spelen met de juiste focus op de play-offs. Het is ons generale repetitie voor de Final Four en willen de reguliere competitie sterk eindigen.”

Deel dit bericht