UNIS Flyers speelt zaterdag de eerste wedstrijd in de playoffs van de BeNe-League tegen Chiefs Leuven. Rondom deze wedstrijd staat veel in het teken om de gehele jeugd van UNIS Flyers in nieuwe trainingspakken te hijsen!

Koop een lootje en bemachtig het shirt van Frits Doop!

De gehele opbrengst van het puckgooien gaat bijvoorbeeld naar dit mooie doel! Daarnaast kun je zaterdag lootjes kopen om het shirt van Frits Doop te bemachtigen. Ook deze opbrengst gaat naar de jeugd! Waarom het shirt van Frits? Frits is deels opgeleid in Heerenveen en is op jonge leeftijd in het eerste team van UNIS Flyers terecht gekomen. Hij is één van de favoriete spelers van de jeugd van UNIS Flyers. Hij straalt uit wat onze jeugdspelers graag ook willen worden. Hij gaat voorop in de strijd en is een echte teamspeler en een keiharde werker. Na de wedstrijd zet Frits z’n handtekening op dit shirt en mag je met hem op de foto!

Waar lootjes kopen?

Lootjes worden verkocht voor de wedstrijd, in de pauze van de eerste én tweede periode. bij binnenkomst hoofdingang ijshockeyhal en de supporters kraam. In de pauze van de eerste en tweede periode kun je ook in de Business Club je lootjes kopen! De jeugdspelers komen dan graag langs zodat jij je lootje in de Business Club kunt kopen!

Puck gooien

Pucks worden alleen vóór de wedstrijd verkocht aangezien we in de eerste pauze gelijk al mogen puck gooien. Voor de wedstrijd staan een aantal jeugdspelers en begeleiders klaar om de fans van pucks te voorzien. Gooi jij de puck op de middenstip? Dan win jij een dinerbon van € 50 bij Beer and Burgers Factory in Lemmer!

Helpen jullie mee om onze jeugd van nieuwe trainingspakken te voorzien? Koop dan zaterdag jouw pucks of lootjes voor de wedstrijd en/of tijdens de eerste en tweede pauze! Tot dan!

Pucks kosten €1-, en 6 pucks voor €5,-

Lootjes voor het shirt kosten €2,- per stuk

Deel dit bericht