UNIS Flyers heeft het contract van twee verdedigers verlengd. Met Kenny Welles en Viktor Nordemann is de defensie van UNIS Flyers zo goed als rond. Zowel Welles als Nordemann hebben hun contract met één jaar verlengd bij de club uit Heerenveen. 

Welles tekent bij

In Kenny Welles heeft UNIS Flyers een multi-inzetbare verdediger langer aan zich weten te verbinden. De inmiddels 24-jarige defense begint aan zijn zesde seizoen in de hoofdmacht van  UNIS Flyers. Kenny maakte in de afgelopen seizoenen steeds meer speelminuten, en was afgelopen jaar in de BeNe-League goed voor één goal en twee assists. Hij is blij met opnieuw een jaar voor UNIS Flyers. ,,Ik heb nog steeds veel plezier in ijshockey,” steekt Kenny van wal. ,,De club bevalt mij goed: de sfeer, het publiek. Het is alles met elkaar. Ik ben er mee groot gebracht. Ik vind het mooi dat ik nog een jaar door mag gaan.”

Vorig seizoen kende Kenny een valse start. Hij hoopt dat dit jaar anders te doen. ,,Vorig seizoen begon ik met een blessure en een operatie. Zo’n start is niet leuk. Pas later in het seizoen heb ik wedstrijden gespeeld. Komend seizoen wil ik mentaal stappen maken, hard knallen en hard werken,” klinkt het enthousiast.

Kenny verwacht een goed seizoen met UNIS Flyers. ,,Ik vind dat we hard moeten gaan, en dat kunnen we met dit team ook doen. We hebben een aantal jongere jongens erbij gekregen. Het team is daarmee veranderd. Daar moeten we goed op in spelen. Iedereen kent elkaar al redelijk, en ik verwacht dat we goed kunnen samenwerken,” besluit Kenny.

Viktor Nordemann langer bij Flyers

In navolging van zijn oudere broer Jasper, heeft ook Viktor Nordemann zijn contract verlengd bij UNIS Flyers. De jonge verdediger (20) begint aan zijn tweede seizoen bij UNIS Flyers. De geboren Amsterdammer kwam vorig jaar tot 19 optredens in de BeNe-League en mocht vier assists bijschrijven. ,,Ik vind de uitdaging bij Flyers goed, en ik kan hier nog veel leren,” vertelt Viktor. ,,Ik vond het team van vorig jaar heel leuk en hoop dat het dit jaar weer een leuk jaar zal worden.”

Viktor heeft voor zichzelf een duidelijk doel voor het komende seizoen. ,,Ik wil vooral meer spelen dit seizoen, maar dan zal ik nog hard moeten werken om constanter te worden in mijn spel.” De verdediger is positief over zijn eigen ontwikkeling. ,,Deze jaren zie ik vooral als ontwikkeling voor mezelf om veel te leren. Als ik maar hard blijf werken komen de speelminuten vanzelf.”

Met Kenny Welles en Viktor Nordemann, is de defensie van UNIS Flyers als volgt: Pippo Limnell, Trevor Hunt, Niek van der Meulen en Mark Hoekstra.

Bestel nu jouw seizoenkaart!

Kom jij Kenny en Viktor komend seizoen aanmoedigen in Thialf? Voor € 160 kun je volgend seizoen de wedstrijden van UNIS Flyers bezoeken in Thialf. Voor jeugd tot en met 17 jaar is een seizoenkaart € 70. Seizoenkaarten kunnen uitsluitend worden besteld via VanPlan. Wil jij ook het volgende Flyers-seizoen meemaken? Klik hier om een seizoenkaart te bestellen.

Foto’s: Pieter-Jord Hovenga

Deel dit bericht