Zaterdag 23 september nemen UltimAir HIJS Hokij Den Haag en UNIS Flyers het tegen elkaar op in de strijd om de Ron Berteling schaal. De traditionele face off van het nieuwe ijshockeyseizoen is ook dit jaar in de Jaap Edenhal in Amsterdam.

Voorafgaand aan de finale worden ook de individuele awards over het afgelopen seizoen uitgereikt. Ook eert IJshockey Nederland legendes van het Nederlandse ijshockey middels een introductie-ceremonie voor de Hall of Fame. Vorig jaar werden Wil van Dommelen, Piet van Heeswijk en George Peternousek als eerste leden opgenomen in deze Hockey Hall of Fame.

Koop je ticket

Tickets voor deze wedstrijd zijn voor € 16,35 te koop via Ticketpoint. Het ticket is tegelijkertijd een lidmaatschap (voor één jaar) van IJshockey Nederland. Je steunt daarmee niet alleen het ijshockey in Nederland, maar geniet ook van een aantal voordelen. Je ontvangt een stijlvol IJshockey Nederland speldje, korting op merchandise en korting op ticket(s) voor de Bekerfinale.

De Ron Berteling Schaal

Sinds het seizoen 2008-2009 staat de Ron Berteling Schaal op het programma. De schaal is genoemd naar recordinternational Ron Berteling. De finale wordt sinds vorig jaar gespeeld op de baan waar zijn ijshockeyloopbaan begon, de Jaap Edenbaan. Vorig jaar werd hij geëerd met de opening van een naar hem genoemde ruimte: de Ron Berteling Zaal.

Oefenwedstrijden

In aanloop naar het nieuwe seizoen speelt de ploeg van Mike Nason een aantal oefenwedstrijden. Meer informatie over deze wedstrijden volgt binnenkort.

Deel dit bericht