Volgende week 9 januari wordt in de 11 Stedenhal de derde wedstrijd tussen UNIS Flyers en AHOUD Devils gespeeld. Voor deze beslissende wedstrijd in de halve finale serie van de beker van Nederland zijn slechts zeer beperkt kaarten beschikbaar.

De beslissende wedstrijd staat om 20:30 uur gepland en wordt gespeeld in de 11 Stedenhal in Leeuwarden. Het is voor deze wedstrijd niet mogelijk om online tickets te kopen. Wel is er de mogelijkheid voor zowel fans van UNIS Flyers als AHOUD Devils om een los toegangsbewijs te kopen voor deze wedstrijd.

UNIS Flyers tickets

Alle seizoenkaarthouders (reguliere tribune en businessclub) van UNIS Flyers hebben automatisch toegang tot de wedstrijd.

Komende zaterdag 5 januari rondom de wedstrijd UNIS Flyers – Microz Eaters Geleen in de 11 Stedenhal te Leeuwarden is er de mogelijkheid om een ticket in de vrije verkoop voor 9 januari te kopen aan de kassa.

Let op: er zijn slechts een beperkt aantal kaarten beschikbaar in de vrije verkoop voor UNIS Flyers fans en per persoon te koop. De kassa gaat om 19:00 uur open.

Tickets uitfans

Fans uit Nijmegen kunnen via de organisatie van AHOUD Devils een ticket voor 9 januari kopen. Ook hier zijn slechts een beperkt aantal kaarten in de vrije verkoop beschikbaar.

De winnaar van de wedstrijd volgende week woensdag plaatst zich voor de bekerfinale op zondag 3 februari.

Foto: Pieter-Jord Hovenga

Deel dit bericht