Afgelopen weekend begon het seizoen voor UNIS Flyers met de strijd om de Ron Bertelingschaal in en tegen Geleen. Helaas was Eaters te sterk na het nemen van penaltyshots. Dit weekend begint de bekercompetitie voor UNIS Flyers met zaterdag een thuisduel tegen Tilburg en zondag uit in Geleen.

De Tilburgers hebben een talentvolle ploeg waarin spelers de kans krijgen zich te bewijzen voor het Tilburgse Oberliga team. Onder andere Nederlands international Suurhof versterkte Tilburg Trappers afgelopen zomer nadat hij een sterk seizoen had gedraaid bij Den Bosch. UNIS Flyers’ hoofdcoach Mike Nason verwacht een gretige tegenstander zaterdagavond in Thialf. “Ze hebben een jong team met enkele ervaren spelers. Ze zullen vanaf het begin van de wedstrijd voor een goed resultaat gaan knokken. Voor ons betekent het dat we een volwassen wedstrijd moeten spelen.” De face-off is zaterdag om 20:00 uur.

Zondag reist UNIS Flyers opnieuw af naar Geleen. Met de lessen die de ploeg afgelopen zondag heeft geleerd, wil UNIS Flyers nu met een beter resultaat terugreizen naar Heerenveen. “We weten wat we kunnen verwachten. Het is zaak dat we ons eigen spel spelen en het simpel houden. Afgelopen zondag spendeerden we veel te veel tijd op de strafbank, dat moet minder. Geleen heeft een voortreffelijke mentaliteit. Aan ons omdat te overtreffen”, geeft Nason aan.

Boek vandaag nog tickets voor UNIS Flyers – Tilburg Trappers gemakkelijk online (klik hier)!

Deel dit bericht