Zaterdag zal de wedstrijd UNIS Flyers vs. AHOUD Devils Nijmegen in het teken staan van Stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis. De stichting zet zich in voor een goed leefklimaat in het kinderziekenhuis, een optimale begeleiding en verricht wetenschappelijk onderzoeken naar behandelmethoden.

Jake, de zoon van Mike en Anne Nason, wordt op dit moment behandeld in het Beatrix Kinderziekenhuis. Ziekenhuisopname heeft op kinderen, broers, zussen en ouders een gigantische impact. UNIS Flyers wil door middel van de benefietwedstrijd aandacht vragen voor de stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis en steunt hun doelstelling om fondsen te werven om projecten voor het welzijn van zieke kinderen in het Beatrix Kinderziekenhuis te realiseren.

Rondom de wedstrijd zijn er verschillende manieren om bij te dragen aan Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis. Mocht je in de gelegenheid zijn, dan is jouw gift of donatie uiteraard van harte welkom.

Shirtverloting
Het shirt met rugnummer 50 wordt verloot. Wil jij kans maken op dit schitterende shirt? Koop dan één of meerdere loten en steun het Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis!

Prijs: €5,-

Waar: Merchandising balie van de Supportersvereniging Friesland Flyers, IJshockeyhal

Puckgooien
De volledige opbrengst van het puckgooien gaat naar het goede doel. Tijdens de eerste pauze staat het puck gooien gepland. Wie weet win je zelfs nog een leuke hoodie!

Prijs: €1,- per stuk of 6 pucks voor €5,-

Waar:  Desk naast de Merchandising balie van de Supportersvereniging Friesland Flyers, IJshockeyhal 

Klappers
De helft van de opbrengst van de verkoop van de officiële UNIS Flyers klappers gaat naar Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis.

Prijs: €5,-

Waar: Merchandising balie van de Supportersvereniging Friesland Flyers, IJshockeyhal

Teamposter
Een mooie poster met alle spelers van UNIS Flyers er op in het unieke wedstrijdshirt mogelijk gemaakt door CopyBoss.

Prijs: €2,-

Waar: Merchandising balie van de Supportersvereniging Friesland Flyers, IJshockeyhal 

Popcornmachine
UNIS Flyers’ fan Mark Huffels neemt zijn popcornmachine mee. Heb je zin een lekkere snack bij dit spannende ijshockeyduel, haal dan een zak popcorn. Opbrengst gaat naar het goede doel!

Prijs: Bijdrage vrij

Waar: IJshockeyhal

IJshockeyclinic
Wil jij net zoals de spelers van UNIS Flyers getraind worden door Mike Nason? Reserveer dan een plek voor een heuse ijshockeyclinic! Ook zal er een groep spelers aanwezig zijn om jou de fijne kneepjes van ijshockey te leren. Thialf stelt het ijs vrijblijvend beschikbaar. Let op: er zijn maar 25 plekken, dus OP=OP! Opgeven kan via pr@unisflyers.nl, vermeld je naam en schaatsmaat.

Prijs: €50,-

Wanneer: maandag 26 februari van 13:00 -14:30

Waar: IJshockeyhal

Shirtveiling
Tijdens de wedstrijd speelt UNIS Flyers in speciaal ontworpen wedstrijdshirts. Designer Kim van Aalderen, Blendmerk en Dox Imagemakers hebben een schitterend shirt ontworpen. De volledige opbrengst van de veiling gaat naar Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis. Bied jij mee op het shirt van jouw favoriete speler?

Prijs: vanaf €75,-

Waar: Business Club UNIS Flyers, iedereen is welkom!

Collectebussen
Bij de entree, in de ijshockeyhal en in de business club zullen collectebussen staan van Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis. Uw gift is van harte welkom.

Deel dit bericht