Elke week trainen de ijshockeyers van coach Mike Nason hard om in het weekend de strijd aan te gaan met hun tegenstanders. Dit doen ze gedurende het seizoen bijna ieder weekend in Thialf. Maar dit lukt hen niet, zonder de fantastische inzet van een grote groep vrijwilligers. Wil jij ook je steentje bijdragen aan het succes van UNIS Flyers? Graag!

Kassateam

Bij UNIS Flyers zijn we voor dit seizoen nog op zoek naar stewards en enthousiastelingen in het kassateam. Lijkt het jou leuk om UNIS Flyers te vertegenwoordigen en de supporters van hun tickets en seizoenkaarten te voorzien? Om hen vervolgens met veel plezier de ijshockeyhal van Thialf in te leiden? Wacht dan niet langer en laat ons weten dat jij interesse hebt!

Kassateam bij UNIS Flyers? Ja, ik reageer! Stuur een bericht naar: info@unisflyers.nl, met als onderwerp ‘Kassateam’.

Stewards

Als de supporters eenmaal in de prachtige ijshockeyhal van UNIS Flyers aanwezig zijn, gaan ze op zoek naar hun plek om te genieten van de wedstrijd. Als steward ontvang jij de supporters in de ijshockeyhal en helpt daar waar nodig. Kunnen ze hun plek niet vinden? Of hebben ze andere vragen waar jij bij kunt helpen? Dan ben jij daar om hun ijshockeyavond in de juiste banen te begeleiden.

Steward bij UNIS Flyers? Ja, ik reageer! Stuur een bericht naar: info@unisflyers.nl, met als onderwerp ‘Steward’.

Overig

Staat je favoriete functie hier niet genoemd, maar wil jij je ook graag inzetten tijdens wedstrijden van UNIS Flyers als vrijwilliger? Dan horen wij dat natuurlijk graag! Je kunt je reactie sturen aan: info@unisflyers.nl en geef daarin aan wat jij voor de club wilt betekenen!

Deel dit bericht