UNIS Flyers trad afgelopen weekend aan tegen twee Duitse tegenstanders. Op zaterdagavond ontving UNIS Flyers in Thialf ECW Sande uit de Regionalliga en won het team van coach Mike Nason met 8-2. Zondagavond ging UNIS Flyers op bezoek bij Fuchse Duisburg, en bij het Oberliga-team werd met 3-2 gewonnen.

Coach Mike Nason kan tevreden zijn over de prestaties van zijn team. Na een week hard trainen, werd zaterdagavond maar liefst acht keer gescoord. Tom Speel en Tijs Vreys maakten de eerste twee, gevolgd door Jasper Nordemann en Jesse Barwell. Lars den Edel, opnieuw Tijs Vreys en Dave van den Bos zorgden voor 7-2. Het slotakkoord was voor Lowie Vreys, die de empty net benutte.

Op zondagavond ging de busreis naar Fuchse Duisburg. Vorig weekend won het Oberligateam in Thialf met 4-2. Dit keer ging UNIS Flyers er met de buit vandoor. De goals kwamen van de stick van Frankie Pucci, Lars den Edel en Henri Ruotsalainen.

Komend weekend staan er weer twee oefenwedstrijden op het programma. Dan keer speelt UNIS Flyers twee uitwedstrijden: op vrijdagavond tegen Herforder EV (20.30 uur) en zondagavond tegen EHC Dortmund (19.00 uur).

Ron Berteling schaal

Zaterdagavond 23 september 2023 speelt UNIS Flyers voor de Ron Berteling schaal in Amsterdam. Tegenstander is landskampioen UltimAir Hijs Hokij Den Haag. De wedstrijd begint om 19.00 uur! UNIS Flyers kan alle steun gebruiken! Mocht je nog geen ticket hebben gekocht, reserveer dan vlug jouw plek via Ticketpoint!

Seizoenkaarten

UNIS Flyers kan komend seizoen alweer rekenen op een flink aantal seizoenkaarthouders! Wil jij ook verzekert zijn van jouw eigen plek in Thialf, maar heb je nog geen seizoenkaart besteld? Doe dat dan vlug via Ticketpoint! Dan mis je geen enkele thuiswedstrijd van UNIS Flyers in zowel de BeNe-League als de Bekercompetitie en ben je erbij tijdens alle playoffs wedstrijden!

Foto: Fanfoto.nl

Deel dit bericht