,,We creëren kansen, maar vergeten te scoren. We moeten hongeriger zijn voor de goal”, gaf Mike Nason na de wedstrijd zondagavond aan. Die honger naar de goal was er woensdagavond wel. Flyers won met 7-1 van Snackpoint Eaters Limburg.

Na twee minuten opende Henri Ruotsalainen de score. Het startsein voor de in totaal 8 goals die de 1300 toeschouwers te zien kregen. In de eerste periode bouwde de ploeg de voorsprong uit naar 3-0. Eaters kreeg in de tweede periode bij een stand van 4-1 de kans om terug te komen in de wedstrijd. Een Hooking van Trevor Hunt werd bestraft met een penalty shot, maar Martijn Oosterwijk bleek een sta in de weg voor Nick Guiney. In de derde periode zorgde Henri Ruotsalainen met twee goals voor de eindstand op het scorebord.

,,Het is toch wel een euforisch gevoel om na 12 maanden weer te scoren”, sprak Pippo Limnell trots over zijn twee goals (2-0 en 5-1). Na zijn lange achillespeesblessure maakt hij weer veel minuten en is een belangrijke ervaren speler binnen het team. ,,Ik voel me goed. Conditioneel kan ik de vele minuten aan en ik ben blij om weer met het team op het ijs te staan.”

Klaar voor komend weekend
,,Morgen (red. donderdag) hebben we rust en vrijdag trainen we weer met het hele team. Ik verwacht een hard tempo training om ons klaar te maken voor de wedstrijd tegen Chiefs Leuven”, vertelt Pippo. De Belgische ploeg komt zaterdagavond op bezoek in Thialf. Tickets voor die wedstrijd koop je alvast online via VanPlan!