Verdediger Frits Doop beleefde vrijdagavond een schitterende wedstrijd in Thialf. In de ruim gewonnen wedstrijd tegen Tilburg Trappers Toekomstteam scoorde hij een goal en een assists. Bovendien werd hij man of the match.

Frits Doop zijn uitstekende debuut bij UNIS Flyers viel Leeuwarder Courant journalist Edwin Fischer ook op. Hij interviewde Doop deze week en het LC publiceerde vanochtend daarvan het resultaat in de krant. Doop vertelt hieronder meer zijn ambitie om ooit in het buitenland te spelen en dat hij zaterdagochtend (de dag na de wedstrijd, red.) dat hij alweer vroeg op moest om te gaan werken in de bakkerij van voormalig ijshockeyer Andries Andringa. Lees hier het hele interview met Frits Doop.

De 16-jarige verdediger komt voort uit het opleidingscentrum van RTC Lionshearts. Dit is een opleiding waarin de meest talentvolle jeugdspelers extra trainingsuren maken onder leiding van professionele coaches.

Tickets: Voorjaarsvakantie IJshockey Week

Voor de Voorjaarsvakantie IJshockey Week heeft UNIS Flyers een spectaculaire actie. Een combi tickets voor alle drie wedstrijden zijn nu extra voordelig! Volwassen kunnen voor €27,50 genieten van drie topwedstrijden. Het combitickets voor jeugd t/m 17 jaar kost €10,- en het familiebundel is afgeprijsd naar €55,-! Profiteren van de actie kan hier.

Deel dit bericht