Pak je agenda er maar bij! Vanmiddag maakte IJshockey Nederland de datum bekend voor de bekerfinale, maar ook het Final Four weekend. UNIS Flyers heeft zich al geplaatst voor de bekerfinale, en tijdens het Final Four weekend strijden de vier Nederlandse teams om het Nederlands kampioenschap. 

Bekerfinale

De strijd om de Nederlandse beker vindt dit jaar plaats op 27 februari 2022 in De Uithof in Den Haag. De wedstrijd start om 15.00 uur. Deze strijd zal gaan tussen UltimAir Hijs Hokij en UNIS Flyers. Vorig seizoen werd er door de Covid19-situatie geen ijshockeyseizoen gespeeld. In het seizoen daarvoor (2019-2020) pakte UNIS Flyers de Nederlandse beker, door Select4U Devils Nijmegen in Eindhoven te verslaan (5-2).

Final Four weekend

Het Final Four weekend, de strijd voor het Nederlands kampioenschap, vindt plaats in het weekend van 4 maart 2022. De vier Nederlandse teams – UltimAir Hijs Hokij, Snackpoint Eaters Limburg, Zoetermeer Panters en UNIS Flyers – nemen het tegen elkaar op. De nummer 1 in de ranking speelt in de halve finale tegen de nummer 4. De nummer 2 speelt tegen de nummer 3. Op vrijdag 4 maart 2022 zijn de halve finales, waarbij de hoogstgeplaatste ploeg het thuisvoordeel heeft. De finale wordt op zondag 6 maart 2022 gespeeld. Locatie is nog onbekend.

Zodra er ticketinformatie is over de bekerfinale en het Final Four weekend, laten we dat uiteraard weten.

Foto: Margo Mulder

Deel dit bericht