UNIS Flyers is inmiddels drie weken in training, en komend weekend start het seizoen met de Ron Berteling schaal in de Jaap Eden IJsbaan in Amsterdam. UNIS Flyers neemt het dan op tegen UltimAir Hijs Hokij. Wedstrijd begint om 19.00 uur.

Coach Mike Nason kijkt uit naar de ontmoeting met UltimAir Hijs Hokij. ,,Ik heb er zin in,” vertelt de coach. ,,Oefenwedstrijden zijn leuk om in het ritme te komen, maar een wedstrijd waar iets op het spel staat is anders.” In de voorbereiding won UNIS Flyers twee keer van een Oberliga team, maar dat zegt Nason niet zo veel. ,,De resultaten zijn goed, maar het gaat vooral om het proces. We hebben een jong team. Ze moeten nog veel leren. En dat proces is niet in drie weken klaar.”

Het jonge team van UNIS Flyers is leergierig, vindt de coach. ,,Op eigen initiatief trainen de spelers meer dan wij van ze vragen. Dat toont aan hoe graag ze beter willen worden.”

Nason is benieuwd hoe zijn team zich zaterdag houdt tegenover UltimAir Hijs Hokij. ,,Het grootste contrast is het jonge team van ons tegenover het ervaren team van Den Haag. Ik wil graag dat wij onze werkethiek tonen, en snel en agressief zijn over het ijs,” besluit Nason.

Tickets

Wil jij er zaterdagavond bij zijn als UNIS Flyers het opneemt tegen UltimAir Hijs Hokij in de Jaap Eden IJsbaan in Amsterdam? Tickets koop je via Ticketpoint. De wedstrijd begint om 19.00 uur. UNIS Flyers kan alle steun gebruiken! Zien we jullie daar?

Foto: Fanfoto.nl

Deel dit bericht