CCM-importeur Sportimex Benelux heeft het sponsorcontract met UNIS Flyers verlengd t/m het seizoen 2019-2020. Dit betekent dat de spelers en staf komende twee seizoenen CCM uitrusting zullen dragen. UNIS Flyers en Sportimex Benelux werken naar ieders tevredenheid al een aantal seizoenen samen.

In de deal is inbegrepen dat spelers van UNIS Flyers CCM helmen en wedstrijdshirts zullen dragen en zullen spelen met CCM sticks. Bestuurslid Commerciële Zaken Pieter Balstra is tevreden met de verlenging. “Reebok-CCM Hockey is een van de toonaangevende ijshockeyuitrustingmerken in de wereld en werkt samen met veel internationale topteams. Met het voortzetten van de samenwerking met Sportimex Benelux kan onze ploeg komend seizoen over opnieuw kwaliteit goed materiaal beschikken. In topsport maken details vaak het verschil.”

Door de verlenging blijft Sportimex Benelux Premium Partner van UNIS Flyers en zal het de voordelen genieten die hierbij horen. Onder andere zal er een boardingpositie worden beschikbaar gesteld en zal CCM in diverse (sociale) media uitingen zichtbaar zijn. Naast de on-ice kleding gaat Sportimex Benelux de staf en spelers ook aankleden met off-ice kleding zoals petten en fitness shirts.

Bestel jouw seizoenkaart met korting t/m 17 juni!

Voor slechts €135,- (volwassenen) bent u eigenaar van een seizoenkaart! Voor jeugd t/m de leeftijd van 17 jaar geldt een vroegboektarief van slechts €55,-! Op Tickepoint kunnen de seizoenskaart worden besteld. Direct bestellen? Klik dan gelijk hier!

Foto: Pieter-Jord Hovenga

Deel dit bericht