Vrijdag beginnen de BeNe-League play-offs. De beste acht teams uit het reguliere seizoen hebben zich hiervoor geplaatst. De uiteindelijke winnaar is BeNe-League kampioen.

Er zijn drie rondes tijdens de play-offs. Dit weekend worden de kwartfinales gespeeld. In het weekend van 15-17 maart de halve finale en vanaf 22-24 maart de finale. In de kwartfinale en halve finale is het een best-of-three serie. In de finale is het een best-of-five.  Het team dat dus als eerste 7 overwinningen heeft geboekt, is de kampioen.

Kwartfinales

UNIS Flyers neemt het in de kwartfinale op tegen Zoetermeer Panters, dat als achtste eindigde in de reguliere competitie. De hoogstgeplaatste teams hebben thuisvoordeel. Dat betekent dat de eventuele beslissende wedstrijd in hun stadion wordt gespeeld. De kwartfinales zien er als volgt uit:

UNIS Flyers (1) – Zoetermeer Panters (8)

Era Renomar HYC Herentals (2) – Chiefs Leuven (7)

Microz Eaters Geleen (3) – AHOUD Devils Nijmegen (6)

Bulldogs Liege (4) – Cairox Hijs Hokij Den Haag (5)

Afgelopen ontmoetingen

UNIS Flyers en Zoetermeer Panters hebben dit seizoen vier keer tegen elkaar gespeeld. Alle onderlinge duels won UNIS Flyers. Hieronder een overzicht. In de Beker van Nederland won UNIS Flyers thuis met 7-1 en uit met 2-5. In de BeNe-League was UNIS Flyers uit met 1-4 te sterk en thuis met 6-2.

Tickets

Via Van Plan is de voorverkoop van de wedstrijd begonnen. Volwassenen betalen online €14,- en aan de kassa €15,-. Voor jeugd geldt €5,-. Tickets kan je hier bestellen.

Seizoenkaarthouders hebben toegang tot de wedstrijd op basis van vertoon van hun seizoenkaart.

Deel dit bericht