Zaterdagavond ontvangt UNIS Flyers in Thialf Antwerp Phantoms. Na 13 duels staat de ploeg van MIke Nason en Dennis Schreur inmiddels op de tweede plaats. De Belgische ploeg staat op dit moment twaalfde in de BeNe-league, maar heeft 3 duels minder gespeeld.

Ondanks de lage ranking laat Phantoms zich lastiger opzij zetten dan de plaats op de rangschikking doet vermoeden. Antwerpen heeft één van de minst gepasseerde verdedigingen in de BeNe-league, echter heeft het moeite om kansen om te zetten in doelpunten. “Phantoms is een team dat van elke ploeg kan winnen. De meeste wedstrijden eindigden met slechts een paar doelpunten verschil. Het wordt een spannende wedstrijd zaterdag in Thialf”, geeft coach Nason aan.

De ploeg gecoacht door Buck Rombouts heeft afgelopen zomer goalie Mike Jansen aangetrokken van Herentals. Bovendien beschikt door ploeg over de ervaring van onder andere  Marek Mravec, Peter Bartek, Ben van den Bogaert en Lukasz Bartak. Nason wil dat UNIS Flyers er zaterdag staant en waakt voor onderschatting. “Ze hebben een goed team met een goede goalie. We moeten veel schieten en zo kansen voor ons zelf creëren. Tegen Den Bosch lukte ons dat goed, dat wil ik zaterdag opnieuw zien. Antwerpen zal het ons niet gemakkelijk maken, dus we moeten zorgen dat we er zaterdag vanaf het begin direct staan.”

Tickets bestel je gemakkelijk online vanaf € 4,00! Klik hier.

Deel dit bericht