Op zondagmiddag 28 oktober om 17:00 spelen de UNIS Flyers de topper tegen AHOUD Devils Nijmegen in het eigen Thialf IJsstadion. Voorafgaand aan het duel zullen The Bounty Hunters het nieuwe ijshockeynummer én officiële UNIS Flyers-tune ‘Standing Strong’ gaan presenteren met een spetterend live-optreden. Daar moet je bij zijn!

Het opzwepende rocknummer is een echte ijshockey-intro en zal door UNIS Flyers dan ook vanaf 28 oktober gebruikt worden als tune voor de opkomst van de spelers. Mogelijk zal een fragment ook worden gebruikt als nieuwe goaltune.

Unieke samenwerking

Het nummer ‘Standing Strong’ is het resultaat van een unieke samenwerking tussen twee grote Friese bolwerken. Voorman Johannes Rypma van The Bounty Hunters verwierf landelijke bekendheid met zijn deelname aan The Voice en timmert inmiddels flink aan de weg met de band, die met rasse schreden aan naamsbekendheid wint.

Beide partijen hebben door deze vereniging van talent op Friese bodem een flinke primeur te pakken. Het is de eerste keer ooit dat een Nederlandse band een nummer aan ijshockey wijdt! UNIS Flyers is dan ook zeer vereerd dat deze unieke samenwerking tot stand is gekomen. ‘Standing Strong’ zal voor energie en opwinding zorgen tijdens thuiswedstrijden van de UNIS Flyers en draagt bij aan het imago en identiteit van onze mooie club.

Videoclip online!

Dit was nog niet alles: op dezelfde dag zal de officiële videoclip van ‘Standing Strong’ op YouTube worden gepresenteerd. De afgelopen weken waren The Bounty Hunters een aantal momenten in Thialf om opnames te maken voor de clip. Een groot aantal spelers uit de selectie zal te bewonderen zijn in de indrukwekkende videoclip. Benieuwd wie? Hou het YouTube-kanaal en de Facebook-pagina van The Bounty Hunters goed in de gaten! Dit kan natuurlijk het beste door je te abonneren!

Hier moet je bij zijn!

Wie wil nou niet bij dit historische moment aanwezig zijn? Er wordt grote drukte verwacht, met een online ticket is de kans groter dat je op tijd in het stadion bent voor het spetterende optreden dat rond 16:30 – 16:45 begint! Wees daarom alvast zeker van een ticket en bestel je kaarten op VanPlan.nl!

Deel dit bericht