Early Bird seizoenkaarten

Voor alle fans die er direct bij willen zijn hebben wij een speciale korting, de “Early Birds”. Wil je verzekerd zijn van een plek? Bestel dan tot en met 15 juni 2019 jouw Early Bird seizoenkaart en bespaar € 15,00! De Early Birds korting is maar beperkt geldig! Wacht niet langer en bestel je Early Bird seizoenkaart nu online.

Bestel hier de Early Bird Seizoenkaart!

Early Bird seizoenkaart tarieven t/m 15 juni 2019:

Volwassenen: € 145,00
Jeugd t/m 17 jaar: € 65,00

Seizoenkaart normaal tarief na 15 juni 2019:

Volwassenen: € 160,00
Jeugd t/m 17 jaar: € 70,00

De seizoenkaarten voor UNIS Flyers zijn uitsluitend te koop via VanPlan.

Losse tickets tarieven:

Volwassenen: € 12,50
Jeugd t/m 17 jaar: € 5,00

Voordelen en kortingen

Bekijk alle thuiswedstrijden van de UNIS Flyers

Met de seizoenkaart van de UNIS Flyers heb je altijd toegang tot de thuiswedstrijden, ook als het is uitverkocht! Dit geldt ook voor de bekercompetitie, oefenwedstrijden en de Ron Bertelingenschaal. Mocht UNIS Flyers zich kwalificeren voor de play-offs van de Bekercompetitie en / of BeNe-league, dan worden deze wedstrijden bij de seizoenkaart gevoegd.

Maak kans op gratis merchandise van de Flyers

Als seizoenkaarthouder maak je gedurende het hele seizoen kans op leuke extra’s, zoals gesigneerde merchandise of shirts van de spelers.

Hoe kan ik een seizoenkaart bestellen?

De verkoop van seizoenkaarten verloopt via VanPlan. Hierin selecteer je hoeveel seizoenkaarten je wilt hebben. Vervolgens loop je het bestelproces. Het is mogelijk om de betaling af te ronden met iDeal, creditcard, Bancontact, Sofort Überweisung en KBC. Heb je een waardebon ontvangen? Vul de code van de waardebon in het betaalproces. Kom je er niet uit? Stuur dan een mail naar info@unisflyers.nl.

Vraag & Antwoord

Q: Wat kost een losse ticket voor een wedstrijd bij UNIS Flyers?

De verkoopprijs van een individueel ticket voor volwassen bedraagt €12,50 aan de kassa. Voor jeugd is dit €5,00. Het is ook mogelijk om online tickets te bestellen. Deze kosten voor volwassenen € 11,50 (exclusief servicekosten) en € 4,00 voor de jeugd t/m 17 jaar.

Q: Hoeveel wedstrijden zijn inbegrepen in mijn seizoenkaart?

Alle thuiswedstrijden van UNIS Flyers in Thialf zijn inbegrepen. Dit betekent dat een seizoenkaart geldig is voor alle oefenwedstrijden, de Ron Bertelingschaal, de Bekercompetitie en BeNe-league.

Mocht UNIS Flyers zich kwalificeren voor de play-offs van de Bekercompetitie en / of BeNe-league, dan worden deze wedstrijden bij de seizoenkaart gevoegd.

Q: Op welke dagen speelt UNIS Flyers in Thialf?

De meeste wedstrijden worden gespeeld op vrijdagavond om 20:30 uur. Een aantal wedstrijden wordt gehouden op zaterdagavond of zondagmiddag om 15:00 uur. Voor play-offs duels bestaat de kans dat er op dinsdagavond of woensdagavond wordt gespeeld.

Q: Geeft een seizoenkaart recht op een vaste zitplaats in het stadion?

Behalve in de Business Club zijn er geen zitplaatsen gereserveerd in Thialf. Een seizoenkaart geeft wel altijd recht op het bezoeken van de wedstrijden ook al is de wedstrijd uitverkocht.

Q: Welke supportersverenigingen zijn er bij UNIS Flyers en hoe kan ik lid worden?

Supportersvereniging Friesland Flyers is de vereniging voor de fans van UNIS Flyers. Als lid profiteer je van leuke voordelen zoals busreizen en merchandising.

Q: Welke activiteiten zijn er in Thialf tijdens ijshockeywedstrijden?

Rondom de wedstrijden zijn er verschillende activiteiten. Zo kan er voorafgaand aan een wedstrijd gegeten worden in Thialf. UNIS Flyers biedt hier samen met Thialf verschillende arrangementen aan zoals Mannen- en Vrouwenavond.

Deel dit bericht