Hoofdsponsor

hoofdsponsor van de Unis Flyers Heerenveen

Word jij de nieuwe marketeer van UNIS Flyers?

Word jij de nieuwe marketeer van UNIS Flyers?

Heb jij een passie voor sport en met name ijshockey? Weet jij als geen ander mensen enthousiast te maken om ergens naar toe te gaan? Ben jij de sfeermaker die een stadion op stelten zet? Of kan jij de mooiste verhalen schrijven over ijshockeyspelers? Dan ben jij de marketeer die UNIS Flyers zoekt!

UNIS Flyers heeft afgelopen seizoenen stormachtige ontwikkeling doorgemaakt op marketing- en communicatiegebied. Het toeschouwersaantal stijgt al jaren. Het aantal volgers op sociale media is significant gegroeid en de kijkers op Flyers Live TV is naar record hoogte gestegen. Het huidige marketing- en communicatieteam bestaat uit 4 leden en we willen dit uitbreiden naar 6!

Wat doet een marketeer bij UNIS Flyers?

  • Ontwikkelen en implementeren van marketing campagnes
  • Bedenken en coordineren van promotieactiviteiten
  • Beheren van dagelijkse sociale media activiteiten
  • Opzetten van in-game entertainment
  • Schrijven van persberichten en voorbeschouwingen

Beide openstaande posities zijn op vrijwillige basis. Als lid van het marketing- communicatieteam heb je toegang tot alle thuiswedstrijden en finales. Qua het aantal uren verwachten we je dat je minimaal 3 á 5 uren per week beschikbaar bent.

Heb je interesse om als marketeer bij UNIS Flyers aan de slag te gaan? Reageer dan nu door middel van een e-mail te sturen naar pr@unisflyers.nl! Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

 

Gepubliceerd: vrijdag 14 april 2017

Overige nieuwsberichten

Klik hier om naar het nieuwsarchief te gaan.

Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden