De tussenstand in de finale-serie voor het kampioenschap van de BeNe-League is momenteel in het voordeel van Bulldogs Liège. In de best-of-five serie leiden zij met 2-1. Aan UNIS Flyers de taak om zaterdagavond in het eigen Thialf de stand weer gelijk te trekken naar 2-2. Daarbij kan UNIS Flyers alle steun en aanmoedigen gebruiken. Kom dus zaterdag naar Thialf, puck valt om 20.00 uur!

Coach Mike Nason is duidelijk over de verhoudingen tussen beide teams. ,,Het is een finale-serie die ontzettend dicht bij elkaar ligt. Wedstrijden worden op details beslist, zoals een rebound die goed valt. Daar moeten we alert op blijven,” vertelt de coach.

Afgelopen woensdag verloor UNIS Flyers nipt in Luik met 4-3. ,,Een verliespartij is vervelend, maar daar moeten we van leren en weer de blik op de volgende wedstrijd hebben,” geeft de coach aan. Die volgende wedstrijd is zaterdagavond in Thialf om 20.00 uur.

Tickets

Dit is een alles-of-niets wedstrijd voor UNIS Flyers. Het enige wat telt is de winst op Bulldogs Liège, om zodoende een beslissende vijfde wedstrijd af te dwingen. Kom naar Thialf, steun het team en moedig ze aan! Laat Thialf kolken! Tickets koop je online via VanPlan! Tot zaterdag!

Foto: Fanfoto.nl

Deel dit bericht