Hoofdsponsor

hoofdsponsor van de Unis Flyers Heerenveen

Limnell Finocchiaro zet actie op voor Flyers’ jeugdafdeling

Limnell Finocchiaro zet actie op voor Flyers’ jeugdafdeling

Verdediger Pippo Limnell Finocchiaro heeft vanmiddag een bijzondere Flyers’ tatoeage laten zetten. Door middel van deze tatoeage wil hij aandacht vragen voor het jeugdijshockey in Heerenveen. Zijn doel is om door middel van donaties het budget voor de jeugd te verhogen. 

De Finse-Italiaan heeft al een groot aantal tattoos en wist direct na het winnen van de triple dat hij dit bijzondere seizoen wilde laten tatoeëren. Hij vond Tattoo Mirr in Heerenveen bereid om dit kosteloos te doen. Als professionele ijshockeyer wil hij graag kinderen inspireren om het maximale uit hun ijshockey carrière te halen. Het hebben van de juiste voorzieningen maakt het voor elke ijshockeyer makkelijker om te verbeteren. Het geld dat Limnell Finocchiaro ophaalt met deze actie gaat rechtstreeks naar de clubkas van het jeugdijshockey.

Inmiddels heeft de actie al vele honderden euro's opgeleverd. Aanstaande vrijdag zal het eindresultaat bekend worden gemaakt. Wil je nog doneren? Dat kan via Iban NL46ABNA0416192297 van Stichting Jeugdijshockey Heerenveen e.o. met de omschrijving "Pippo"!

Preview van de tatoeage zien? Klik dan hier!

 

Gepubliceerd: woensdag 12 april 2017

Overige nieuwsberichten

Klik hier om naar het nieuwsarchief te gaan.

Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden