Hoofdsponsor

hoofdsponsor van de Unis Flyers Heerenveen
Volgende wedstrijd

Zaterdag 27 januari
Aanvang 20:30 uur

UNIS Flyers VS Silverdome Panters

Heerenveen
BeNe-league

Ticketing

Zaterdag 27 januari
Aanvang 20:30 uur

VS

Heerenveen
BeNe-league

Kaartverkoop Bekerfinale start dinsdag 9 januari

Kaartverkoop Bekerfinale start dinsdag 9 januari

De kaartverkoop voor de Bekerfinale van zondag 4 februari a.s. begint dinsdagochtend om 10:00 uur. UNIS Flyers ontmoet in de finale Hijs Hokij Den Haag. De finale wordt gespeeld in De Uithof te Den Haag en begint om 15:00 uur.

Tickets voor de finale zijn uitsluitend te bestellen bij Ticketpoint. Entree is voor AOW gerechtigden en kinderen € 12,00 en € 16,00 voor volwassenen. UNIS Flyers heeft voor Tribune Zuid ruim 600 kaarten toegewezen gekregen. 

De supportersvereniging van UNIS Flyers organiseert een busreis naar de finale. De kosten van de busreis bedraagt € 10,00 voor leden en € 15,00 voor niet-leden. Opgeven kan per mail via penningmeester@svff.nl of bij de merchandisekraam in Thialf. Let op: u dient zelf de toegangskaarten te bestellen via Ticketpoint.

Alle Businessclub leden van UNIS Flyers ontvangen een mailing met informatie over het VIP arrangement. Indien u geen lid bent, maar wel interesse heeft in dit arrangement, dan kunt u vrijblijvend contact opnemen met Pieter Balstra via pieterbalstra@unisflyers.nl

 

Gepubliceerd: maandag 8 januari 2018

Overige nieuwsberichten

Klik hier om naar het nieuwsarchief te gaan.

Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden