UNIS Flyers heeft het contract met defense Frits Doop verlengd. De 21-jarige geboren Fries is niet meer weg te denken uit de defensie van UNIS Flyers en had afgelopen seizoen een groot aandeel in het spel van het team van coach Mike Nason.

Hoewel Frits pas 21 jaar is, is hij inmiddels één van de steunpilaren van UNIS Flyers. Dat valt niet alleen binnen Flyers op, maar ook buiten de Friese provinciegrenzen. ,, Mijn ambitie is om een keer hogerop te kunnen spelen en stiekem had ik gehoopt dat dat aankomend seizoen misschien al kon. Maar ik kies er voor om mijn opleiding af te ronden en dat kan het beste in combinatie met spelen bij UNIS Flyers,” vertelt Frits open en eerlijk.

Maar Frits blijft ook kritisch op zijn eigen spel. ,,Ik heb de afgelopen jaren een goede ontwikkeling doorgemaakt. Maar er zijn altijd nog verbeterpuntjes.” Met UNIS Flyers pakte Frits afgelopen seizoen het Nederlands kampioenschap. In de BeNe-League – vanaf dit seizoen CEHL – liggen de teams qua niveau heel dicht bij elkaar, en kan iedereen van elkaar winnen. Frits ziet dat als een groot pluspunt. ,,Dat wij met UNIS Flyers in de CEHL spelen maakt het ijshockey zeker leuker. Dit is een competitie waar iedereen dicht bij elkaar ligt, waardoor het voor de fans leuk is om naar de wedstrijden te komen kijken.”

Frits kijkt alweer uit naar het komende seizoen. ,,Ik verwacht dat we weer een spannend seizoen gaan beleven en waar wij als team weer vol op gaan strijden om de prijzen.”

Seizoenkaart

De verkoop van seizoenkaarten voor het nieuwe seizoen is inmiddels gestart! Wil jij er ook weer bij zijn volgend seizoen en geen wedstrijd van UNIS Flyers in Thialf missen? Bestel dan vlug je seizoenkaart via Ticketpoint! Dan zien we jou graag in september weer in Thialf! Tot dan!

Foto: Fanfoto.nl

Deel dit bericht