De nieuwe versoepelingen van de maatregelen voor de Covid19-pandemie, zijn een meevaller voor UNIS Flyers. Vanaf heden mogen fans namelijk weer aanwezig zijn bij wedstrijden van UNIS Flyers. Wat dit precies in de praktijk inhoudt, komen we snel op terug. 

Aan het begin van het seizoen mochten fans bij wedstrijden van UNIS Flyers in Thialf aanwezig zijn. Vanaf begin november 2021 werden de maatregelen strenger, en moest UNIS Flyers zijn wedstrijden spelen zonder de fans op de tribune. Aan die serie wedstrijden zonder publiek komt dus een einde. Vanaf heden mogen fans weer aanwezig zijn bij sportevenementen, en dus ook bij wedstrijden van UNIS Flyers.

Het bestuur van UNIS Flyers gaat kijken wat dit betekent voor de eerstvolgende thuiswedstrijd. Het is op dit moment nog onbekend hoeveel fans bij een wedstrijd aanwezig mogen zijn, en onder welke voorwaarden. Zodra dit bekend is, dan laat UNIS Flyers dat uiteraard weten. Ook met betrekking tot de ticketverkoop, komt UNIS Flyers spoedig op terug.

In ieder geval tot snel in Thialf! De eerstvolgende thuiswedstrijd is op zaterdag 5 februari 2022, om 20.00 uur tegen Bulldogs Liège.

Foto: Margo Mulder

Deel dit bericht