Hoofdsponsor

hoofdsponsor van de Unis Flyers Heerenveen

Een schitterende gebaar van sc Heerenveen en haar fans voor UNIS Flyers

Een schitterende gebaar van sc Heerenveen en haar fans voor UNIS Flyers

Gisteravond heeft sc Heerenveen UNIS Flyers in het zonnetje gezet. Tijdens de rust van sc Heerenveen - Sparte kreeg UNIS Flyers een ereronde in het Abe Lenstra Stadion. De Heerenveense fans gaven de spelers een staande ovatie en zongen de ploeg luidkeels toe. Sc Heerenveen won de wedstrijd van Sparta met 3-0.

Het afgelopen seizoen hebben sc Heerenveen en UNIS Flyers al meermaals samengewerkt. Na de winst van UNIS Flyers op Hijs Hokij Den Haag nodigde de voetbalclub de ijshockyers uit voor een ereronde. TIjdens de rust feliciteerde sc Heerenveen UNIS Flyers met de behaalde successen via boodschappen op de boarding en LED-schermen. De fans zongen "Kampioenen, kampioenen, kampioenen" en "Let's go Flyers let's go".

UNIS Flyers bedankt sc Heerenveen en haar fans voor dit grootse gebaar en voor het warme ontvangst. Dit seizoen komt sc Heerenveen nog 5 keer in actie en is nog volop in de race voor Europees voetbal. In het Abe Lenstra stadion speelt de ploeg op vrijdag 21 april tegen Willem ll en op zondag 14 mei tegen Vitesse.

Foto: Nicolien Sijtsema Fotografie

Gepubliceerd: woensdag 5 april 2017

Overige nieuwsberichten

Klik hier om naar het nieuwsarchief te gaan.

Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden