Hoofdsponsor

hoofdsponsor van de Unis Flyers Heerenveen
Volgende wedstrijd

Zaterdag 23 december
Aanvang 20:00 uur

UNIS Flyers VS Antwerp Phantoms

Heerenveen
BeNe-league

Ticketing

Zaterdag 23 december
Aanvang 20:00 uur

VS

Heerenveen
BeNe-league

Busreis naar kerstmarkt én wedstrijd in Leuven

Busreis naar kerstmarkt én wedstrijd in Leuven

De supportersvereniging heeft een busreis georganiseerd voor de komende wedstrijd van UNIS Flyers op zaterdag 16 december in Leuven. Vóór de wedstrijd is het mogelijk om de kerstmarkt in de Belgische stad te bezoeken.

Om klokslag 11.00 uur vertrekt de bus bij Thialf, wat ook de enige opstapmogelijkheid is. ’s Middags kan de kerstmarkt worden bezocht (meer info op www.leuvensekerstmarkt.com) en ’s avonds rond 19.00 is de aankomst bij de ijshal. Tijdens de gehele dag zorg je zelf voor je natje en droogje en is het van belang om alcohol met mate te nuttigen.

Aanmelden voor de busreis kan op zaterdag 2 december of zondag 10 december bij de merchandisekraam tijdens de wedstrijd. Daarnaast kun  je je ook aanmelden tijdens ijshockey sCool op zondag 3 en zondag 10 december. Bij het aanmelden bij de kraam dient er direct contant of per pin betaald te worden. Naast deze mogelijkheid kun je je aanmelden voor de busreis door een mail te sturen naar penningmeester@svff.nl. Vermeld in deze mail je naam en adresgegevens, telefoonnummer en of je lid bent van de supportersvereniging. Het bedrag moet worden overgemaakt op rekeningnummer NL93INGB0006502875.

De busreis voor leden, inclusief toegang tot de wedstrijd, kost voor leden €16,- en voor niet-leden €21,-. En er geldt: vol = vol!

Gepubliceerd: donderdag 30 november 2017

Overige nieuwsberichten

Klik hier om naar het nieuwsarchief te gaan.

Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden