Hoofdsponsor

hoofdsponsor van de Unis Flyers Heerenveen

UNIS Group blijft hoofdsponsor van UNIS Flyers

UNIS Group blijft hoofdsponsor van UNIS Flyers

UNIS Group heeft haar hoofdsponsorschap met UNIS Flyers met één jaar verlengt. Het bedrijf uit Grou is sinds het seizoen 2012-2013 naamgever en hoofdsponsor van Flyers. UNIS Flyers is erg content dat de samenwerking met UNIS Group kan worden voortgezet.

De afgelopen seizoenen kon UNIS Flyers diverse titels aan haar palmares toevoegen. Zo werd tweemaal de Nederlandse Beker en het Nederlands Kampioenschap gewonnen en werd in maart voor het eerst in de historie van UNIS Flyers het BeNeliga kampioenschap gewonnen.

Voorzitter Henk Hoekstra reageert tevreden op de contractverlening met UNIS Group en geeft aan dat UNIS Group een grote bijdrage heeft geleverd aan de successen van UNIS Flyers afgelopen seizoenen. "Ze zijn een bevlogen partner. UNIS Group heeft de afgelopen jaren geholpen het ijshockey in Heerenveen weer op de kaart te zetten."

Op dit moment wordt het team voor komend seizoen geformeerd. Verdediger Pippo Limnell Finocchiaro en aanvaller Ronald Wurm en Marco Postma zullen in elk geval ook komend seizoen het shirt van UNIS Flyers gaan dragen.

UNIS Flyers verwacht komende weken meerdere spelersnamen voor het seizoen 2017 - 2018 te kunnen presenteren.

Foto: Martin de Jong

Gepubliceerd: dinsdag 13 juni 2017

Overige archiefberichten

Klik hier om naar de nieuwspagina te gaan.