Hoofdsponsor

hoofdsponsor van de Unis Flyers Heerenveen
Volgende wedstrijd

Zaterdag 24 februari
Aanvang 16:30 uur

Heerenveen
Final Four

Koop tickets

Zaterdag 24 februari
Aanvang 16:30 uur

Heerenveen
Final Four

Werktijd Uitzendburo

Geke Schuring, directeur Werktijd Uitzendburo, opgegroeid in Heerenveen, was nog nooit bij de ijshockey geweest, tot 4 jaar geleden.

Vier jaar geleden kwam Geke op uitnodiging van Pieter Balstra in de businessclub en ontdekte de dynamiek van het ijshockey.  Enthousiast over ijshockey besprak ze de sponsormogelijkheden met haar compagnon Wiep Hoekstra. Wiep kende het ijshockey van vroeger en zo werden de stappen gezet om sponsor van de UNIS Flyers te worden.

Wat is de match tussen ijshockey en Werktijd Uitzendburo?

 “De snelheid van het ijshockey, de actie, elke speler zijn taak in het veld, en nooit een moment van verveling tijdens de wedstrijd past bij het werk van Werktijd Uitzendburo. Medewerkers van Werktijd Uitzendburo, te vergelijken met de spelers van UNIS Flyers, zijn specialist in hun bedrijfstak,  benaderen opdrachtgever en uitzendkracht persoonlijk, moeten snel reageren en constant bijstellen.” 

Is Werktijd Uitzendburo aanwezig bij de wedstrijden?

"Werktijd Uitzendburo levert de hostessen voor de UNIS Flyers thuiswedstrijden. Voor UNIS Flyers zijn hostessen een belangrijke factor om de businesslounge professioneel te kunnen laten werken."

Hoe zetten jullie je sponsoring in richting klanten?

“In de businesslounge ben ik afgelopen jaar niet zo veel geweest door drukte thuis en op het werk. We hebben het afgelopen jaar wel veel klanten blij kunnen maken met kaarten voor de publiekstribune, waar wij ook een aantal vast stoelen hebben. Ik hoor van klanten die geweest zijn dat ze niet wisten dat ijshockey zo attractief is. Daarnaast vinden klanten ijshockey ook leuk voor hun kinderen en dat maakt de gang naar een ijshockeywedstrijd makkelijker en voor ons leuk om kaarten via bijvoorbeeld een facebook actie aan te bieden.” Het komend seizoen zal ik vaker naar de wedstrijden gaan en klanten meenemen om samen genieten van de dynamiek van ijshockey en van de nieuwe ambiance van de businesslounge."