Hoofdsponsor

hoofdsponsor van de Unis Flyers Heerenveen

Business club

Powerplay 

IJshockey club UNIS Flyers heeft een indrukwekkende historie met als hoogtepunten maar liefst acht landskampioenschappen en elf maal bekerwinst. Met een jeugdopleiding met meer dan 330 leden beschikken de Flyers tevens over een bolwerk van talent! De sfeervolle ambiance en de spetterende wedstrijden in de ijshockeyhal van het Thialf bieden we graag ondernemers aan.

Ontdek ijshockey!

Op zaterdagavond spelen de UNIS Flyers hun thuiswedstrijden. Een wedstrijd duurt drie keer twintig minuten zuivere speeltijd en betekent spektakel! IJshockey is een sport waarbij alles draait om snelheid. Het is niet voor niets de snelste teamsport ter wereld. Daarnaast is ijshockey een uiterst technische sport. Kortom een genot om naar te kijken en een perfecte mogelijkheid om uw zakenrelaties positief te verrassen.

Business Club UNIS Flyers

Alle bedrijven en relaties die zakelijk zijn verbonden aan UNIS Flyers, vormen samen een van de gezelligste zakelijke netwerken van Friesland: Business Club UNIS Flyers.
Een uniek platform voor ondernemers, voor het versterken en onderhouden van zakelijke contacten. Sponsoren en zakelijke relaties zijn op wedstrijddagen van harte welkom in de exclusieve Business Lounge, deze is uitermate geschikt voor netwerken en biedt een sfeervolle ambiance met zowel uitzicht op de ijshockeybaan als de 400 meter baan van Thialf.

Er zijn diverse soorten sponsorpakketten die aan de basis liggen van een unieke samenwerking.

Nieuw in ons sponsoraanbod zijn de wedstrijdarrangementen: wilt u zo af en toe een wedstrijd bezoeken of eens een wedstrijd flink uitpakken en uw gasten/relaties origineel verrassen? Bekijk dan de mogelijkheden van onze wedstrijdarrangementen.

Voor meer informatie over de sponsormogelijkheden bij UNIS Flyers kunt u contact opnemen met:

Business Club UNIS Flyers

Pieter Balstra
Bestuurslid Commerciële Zaken & Business Club
Telefoon: 06 - 29 06 53 57
E-mail: pieterbalstra@unisflyers.nl

Postbus 78
8440 AB Heerenveen
Tel: 088-5800049
info@unisflyers.nl