Hoofdsponsor

Limnell Finocchiaro verlengt contract bij UNIS Flyers

Pippo Limnell Finocchiaro heeft zijn contract met één seizoen verlengd. De 28-jarige verdediger maakt zich op voor zijn tweede seizoen in het shirt van UNIS Flyers.

Afgelopen zomer kwam Limnell over van Geleen en speelde in totaal 36 wedstrijden voor UNIS Flyers. Met 57 punten, 14 goals en 43 assists, behoorde hij tot de best scorende verdedigers in de BeNeLiga. Voor Limnell wordt het zijn zevende seizoen in Nederland. Limnell: “Ik ben erg blij met de verlenging en heb nu al zin in het nieuwe seizoen. Hopelijk kunnen we dan alle 3 prijzen winnen! Afgelopen seizoen heb ik genoten om voor UNIS Flyers te spelen en de fans waren fantastisch. Ik hoop iedereen terug te zien en veel nieuwe fans te mogen ontmoeten!”

Hoofdcoach Mike Nason is blij met de contractverlenging voor Limnell: “Hij was een leider in de beste verdediging uit de BeNeLiga afgelopen seizoen. Ik verwacht dat hij komend seizoen weer bij de beste verdedigers in de BeNeLiga gaat horen en dat hij voor ons veel minuten zal spelen.” 

“Hij woont nu volledig in Heerenveen en is daarmee uitgegroeid tot één van de kernspelers in onze groep. Ik verwacht dat hij komend seizoen onze jonge spelers op sleeptouw neemt, op en buiten het ijs.”

“Ik weet zeker dat de fans enthousiast zijn dat we Limnell zijn contract hebben kunnen verlengen en dat hij net zoals enthousiast is om hier nog een seizoen te spelen.”

Kom je komend seizoen UNIS Flyers met Pippo Limnell opnieuw aanmoedigen in Thialf? Bestel dan nu jouw seizoenkaart met korting! Klik hier.

Foto: Nicolien Sijtsema

Gepubliceerd: zaterdag 14 mei 2016

Overige archiefberichten

Klik hier om naar de nieuwspagina te gaan.