Hoofdsponsor

Van der Vossen ook komend seizoen in het Flyers’ shirt

Verdediger Niels van der Vossen heeft zijn contract bij UNIS Flyers verlengd. De talentvolle verdediger veroverde afgelopen seizoen zijn definitieve plek in de selectie.

“Een zeer goede jonge Nederlandse verdediger die zeer toegewijd is”, geeft hoofdcoach Mike Nason aan, “Zijn inzet en harde werk staan buiten kijf.” Het afgelopen seizoen speelde Van der Vossen 39 wedstrijden en gaf daarin 9 assists.

De 19-jarige Van der Vossen is zelf ook blij met de contractverlenging. “Ik ben blij terug te komen bij UNIS Flyers na het fantastische jaar dat we hebben gehad. We hebben een goed team met goede spelers en daar leer ik veel van. Ik wil dat komend seizoen opnieuw meemaken.” 

Het afgelopen seizoen kreeg de verdediger veel ijstijd. Nason: “Voor een jonge speler heeft hij afgelopen seizoen veel ijstijd en verantwoordelijkheid gekregen. Hij heeft het erg goed gedaan. Ik verwacht van hem dat hij komend seizoen opnieuw doorgroeid en zeer belangrijk voor ons gaat worden.”  

Van der Vossen is er klaar voor. “Ik wil fit zijn aan het begin van het seizoen en ben volop bezig met conditie- en krachttraining. Persoonlijk wil ik me verder ontwikkelen en met het team wil ik prijzen pakken.”

 

Gepubliceerd: zondag 26 juni 2016

Overige archiefberichten

Klik hier om naar de nieuwspagina te gaan.